Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ahhoz, hogy mindennapjainkban felfrissüljünk, megújuljunk, megteremtsük magunk számára a test és a lélek örömét, nem kell mást tennünk, csak testápolásunkba egy új, szépségápolási termékeket kell "becsempésznünk". Olyan hatékony termékeket, melyek szinte friss, csábító illatukkal, a használat örömét fokozzák.

A biológiai öregedés, vagyis a sejtműködés lelassulása megjelenik a bőrön, de ugyanakkor a külső környezeti hatások és a feszített életforma súlyos következményei is nyomot hagynak: stressz, szennyeződés, a helytelen táplálkozás, a túlzott napozás, az ülő életforma.

Ezért a mindennapi testápolásra egyre nagyobb súlyt kell fektetnünk.

Plénitude Body Expertise

Nutrilift
A Xeralipid és Par-Elastyl tartalmú bársonyos tej-krém intenzíven táplálja és feszesíti a bőrt.

Exfotonic
A bőrápolás első lépése a bőr előkészítése. Az Exfotonic friss illatú testradír AHA-t és mikrogömböcskéket tartalmaz, amelyek tökétesen simává varázsolják a bőrt.

Perfectslim
Az egyedülálló Gingko-Koffein összetétel serkenti a bőr mikrokeringését és meggyorsítja a zsírok eltávolítását. Kettős hatás - karcsúsító és feszesítő - egy nem zsíros, gyorsan felszívódó gél textúrában.

Hydrafresh
Egy tej-spray expressz testápolásra, mely könnyedén és finoman eloszlik. Frissítő és vitalizáló illata élménnyé varázsolja a használatot.

Oleonergy
Selymes testápoló olaj, élénkítő hatású esszenciális olajokból álló koktél, amely tonizálja és vitalizálja a bőrt. Masszázshoz is kiváló.

A testápoló készítmények használata kellemes, azonnal felszívódik, nem hagy zsíros érzetet. Rafinált illata frissít, anélkül, hogy elnyomná parfümünk illatát.

A könnyebb használhatóság érdekében a L'Oréal ultra-praktikus csomagolása megkönnyíti a nők életét és népszerűsíti a mindennapos testápolást.


Ajánlat

A L'Oréal magyar nyelvű honlapja

Korábban
Tavaszi bőrápolási tanácsok

Szépségápolási tanácsok
Kozmetikus a bőrproblémákról
Amennyiben kérdése van valamely, a szépségápolással kapcsolatos témában, azt felteheti kozmetikusunknak.