Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Karcsúsító öltözködési trükkök

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Country Casuals tavaszi modell
A tuti fekete

Búcsú a fehértől

Ebben a tavaszi szezonban a fehér és árnyalatai a legdivatosabb színek. Jól is állnak a karcsú modelleken. De legyünk őszinték magunkkal a tükör előtt, biztos jól áll az a tejfehér naci nekünk? A világosabb darabokat inkább csak csípőtől felfelé viseljük, ezzel optikailag javíthatunk a helyzeten.

Country Casuals tavaszi modell
Már nem jó a 38-as méret, csak a 42-es?

Alma vagy körte?

Ha a testalkata almaszerű (azaz hízáskor először a hasa gömbölyödik), akkor ne válasszon rövid topokat, derékban szabott ruhákat. Egy körtének - aki inkább csípőre hízik hamarabb - előnytelenek a bővülő fazonú szoknyák, nadrágok, inkább az egyenes vonalakat favorizáljuk deréktól lefelé. Akinek a vaskos karja okoz gondot, bármilyen meleg van, ne viseljen ujjatlan topokat, inkább hasított ujjú felsővel próbálkozzon.

A Figleaves fehérneműje
Praktikus alsóneműk



Öltözzünk rétegesen és finomabb anyagokba

Bár már itt a tavasz és a nyár is egyben, még mindig felveszünk vaskos pulcsikat és esetlen kabátokat. Ha vékonyabb, finomabb anyagokat választunk, még akkor is karcsúbb lesz a sziluettünk, ha több réteget veszünk magunkra. Egy blúz-kabátka összeállítás ugyanabból az anyagból - selyem pl. - sokkal előnyösebb lehet, mint egy pulóver és egy póló.

Magasabbra a sarkakat!

Stuart Weitzman

szandálok

Szerencsére ismét itt az elegáns cipők divatja. A csótányroppantók, alias patacipők helyett ismét a karcsú, húszas éveket idéző, magas sarkú cipők a divatosak. Végre egy divat, amely karcsúsít is! A magas sarok nyújtja az alakot, sikkessé tesz, és a mozgást is nőiesebbé teszi, mert ugye slamposan nem lehet járni benne.



Logó poncsók meg egyebek


Country Casuals tavaszi modell


A legfontosabb: fogadjuk el, amink van

Nagyjából tíz olyan nő van a világon, aki tökéletes alakkal bír, és ezt ő is így gondolja. A többieknek sem kell lemondaniuk a csinos öltözködésről, még akkor sem, ha itt-ott van egy kis felesleg rajtuk. Csak olyasmit vegyünk meg, amiben jól érezzük magunkat, ha ismerjük az alakunkat, bizton el fogjuk találni, mi áll jól nekünk. És érdemes megfontolni Gina Lollobrigida tanácsát, mely szerint egy nő akkor igazán bombasztikus, ha egy számmal kisebb melltartót és blúzt, valamint egy számmal nagyobb tűsarkút visel.

Hargitai Anett


Ajánlat

Fashionguide.com
A legfrisebb divathírek, divatházak ajánlatai, trendek.
Stuart Weitzman-szandálok
Figleaves-fehérneműk
Country Casuals-modellek

Korábban
Találd meg a stílusod!
Beszélgetés Lyn de Gara imázstanácsadóval.
Divat-előrejelzés tavaszra-nyárra
Tavaszi frizuradivat

Divathoroszkóp
Milyen ruhát vásároljunk Halak barátnőnknek, Kos férjünknek? Milyen színek illenek hozzánk?

Fórum: A nő legyen sovány, és ha nem az?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről