Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Az arc sminkje

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ezt minden esetben körültekintően, az alapozó állagára és színére való tekintettel kell elvégezni. A legmegfelelőbb szín kiválasztásához tégy egy csepp alapozót a csuklódra, oda, ahol a tenyér és a kézfej találkozik. Bőrszíneddel megegyező vagy annál egy árnyalattal világosabb alapozót válassz.

Mindig használj nappali krémet, hogy az alapozó egyenletesen fedjen és ne fogjon. Pár percig hagyd a krémet beszívódni Ha zsíros krémet használsz, egy papír zsebkendővel itasd fel a felesleget, mielőtt felteszed az alapozót (különösen, ha az tartós). A nap végén mindig gondosan tisztítsd meg arcod a szennyeződésektől. Így mindig tiszta és üde arcbőröd lesz.

Alapozók

A természetes, könnyed, észrevehetetlen, de gondosan fedő alapozás érdekében használd az új True Illusion termékcsaládot, mely kompakt és folyékony alapozóból, valamint kompakt púderből áll. A True Illusion hagyja érvényesülni az arcbőr igazi szépségét, annak hibái nélkül. Könnyű, nem zsíros állaga egyenletesen fedi az arcot, és tökéletesen az apróbb bőrhibákat is. Egybeolvad arcbőröddel a természetes szín érdekében, miközben bőröd szabadon lélegezhet.

Gyorsan és könnyen felvihető alapozót keresel, szereted a játékos sminkelést?

Akkor próbáld ki a stift alakú alapozókat, és válaszd az Express Make Up 3in1 stift alapozót. Könnyű és nem zsíros, mely tökéletesen fed. Egyedi, könnyű összetétele homogén arcszínt biztosít, használatkor vékony púderréteget képez, mely matt hatást nyújt órákon át. Új, stift alakjának köszönhetően könnyen elfér kézitáskádban is.

Szeretnél egy egész napon át tartó alapozót?


Válaszd a Non Stop szupertartós alapozót, mely egész napon át tart. Nem halványul el, nem kenődik el, nincs több szépséghiba. A hőnek, stressznek és nedvességnek is ellenáll.

Púderek

Az alapozó színével harmonizáló púder matt, egyszínű arcbőrt varázsol. Arcod zsírtalanításával megelőzhető az alapozó szétkenődése.

A True Illusion kompakt púder finom és könnyed, tökéletesíti a sminket; ragyogóvá és bársonyosan mattá teszi bőröd. A True Illusion kompakt púder napközben is alkalmas a smink javítására. A természetes hatás érdekében a púdert nedves szivaccsal vidd fel bőrödre. Ha különleges hatást szeretnél, a folyékony alapozóra vidd fel ecsettel.

Arcpirosítók

Az arcpirosítót az alapozó és a púder után tedd fel. Üdeséget és csodálatos színt biztosít. Az arccsontokat kiemelve új formát ad arcodnak.

Tanácsok:
Formáld arcod annak alakja szerint púderrel.
Ha arcod hosszúkás, hangsúlyozd ki a homlok széleit, az alsó állkapcsot és az arccsontok alatti részeket.
Ha arcod szögletes, árnyékold be homlokod, valamint állkapcsod széleit.
Ha arcod kerek, a púdert az arccsontok alá tedd fel.
Ha arcod háromszög vagy szív alakú, árnyékold be a halántékokat és az állcsúcsot. Tégy púdert magasan a szemek alá is.

Ajánlat

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről