Az öregedés látható jeleinek késleltetése

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

EFFACEUR RIDES - Ránceltüntető krém

A bőr öregedésének első jelei a szarkalábak, ráncok, amelyek egyéni adottságok és a külső hatások függvényében korábbi vagy későbbi időpontban jelennek meg. A ráncok elleni küzdelemben a tudósok által elismert hatóanyag a retinol.

A Ránceltüntető krém retinolt, azaz tiszta A-vitamint tartalmaz, mely a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki sejtregeneráló hatását. Aktiválja a sejtek megújulását, így a ráncokat belülről simítja ki. A Ránceltüntető éjszakai krém - amely a legtöbb retinolt tartalmazza - kúraszerű használata javasolt. Az éjszaka a legaktívabb időszak a sejtek megújulására. Két hét használat után a bőr simább, az arcszín egyenletesebb lesz. Nyolc hét után a ráncok akár 40%-kal csökkennek. A Ránceltüntető krém nappali változata segít, hogy arcbőre maximálisan részesüljön az A-vitamin vitathatatlan ránctalanító hatásából még nappal is. Ezenfelül UV-szűrői hatékonyan védik a bőrt az öregedés ellen.


REVITALIFT - Ránctalanító + feszességet adó krém

Egy bizonyos koron túl a bőr megújulóképessége és külső hatásokkal szembeni ellenálló képessége csökken, az idő múlásának jelei egyre nyilvánvalóbbá válnak:
- a bőr veszít feszességéből és rugalmasságából
- az arc körvonalai kevésbé határozottak
- a ráncok elmélyülnek.

A L'ORÉAL laboratóriumok újdonsága, hogy mikro-kapszulákba (nanoszómákba) zárta a rendkívül hatékony ránctalanító Pro-Retinol A-t (A-vitamin-származék). Ezek a nanoszómák szállítják a bőr mélyebb rétegeibe a Pro-Retinol A-t, ahol a bőrnek a legnagyobb szüksége van rá.
A REVITALIFT aktív hatóanyaga a Par-Elastyl újrastrukturálja a bőrt, visszaadja rugalmasságát, és hatékonyan védi a feszességét biztosító elasztinrostokat. Az arc körvonalai határozottabban kirajzolódnak.
A Mexoryl SX fotostabil fényszűrő az UVB-szűrővel és az E-vitaminnal együtt megvédi a bőrt az UV-sugarak ártalmas hatásaitól.
Hatására már az első néhány használat után simább és rugalmasabb lesz a bőr. Négyheti használat után a ráncok mélysége csökken, a bőr feszesebb lesz, az arc láthatóan megfiatalodik.

REVITALIFT - Ránctalanító + feszességet adó éjszakai krém

A Revitalift éjszakai krémben található Bio-Vytil sejtélénkítő hatása koncentrált energiát juttat a sejtekbe, hogy életre keltse azokat és gyorsítsa regenerálódásukat.
A Revitalift éjszakai krém Pro-Retinol A hatóanyaga, amely A-vitamin származék, segít a bőr szerkezetének javításában, és rendszeres használata láthatóan kisimítja a ráncokat. A Par-Elastyl hatékonyan védi a bőr rugalmasságát biztosító elasztin rostokat. A krém komplex proteint is tartalmaz, amely elősegíti az új kollagének szintézisét az éjszaka folyamán.

Az arcbőr üdévé és sugárzóvá válik, az öregedés és fáradtság jelei nem hagynak nyomot az arcon. Az éjszakák során az arcbőr visszanyeri feszességét és rugalmasságát, a ráncok halványabbak lesznek.
A Revitalift termékcsaládot a Revitalift szemkörnyékápoló egészíti ki.

Ajánlat

A L'Oréal Magyarország honlapja