A mindennapos arcápolás igényei

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az arcbőr szépségének elnyeréséhez az első lépés a mindennapos arctisztítás, bármely korosztályról legyen is szó. A L'ORÉAL Plénitude azon túl, hogy alaposan és kíméletesen tisztít, kellemes érzetet biztosít. Fontos azonban, hogy el tudjunk igazodni az arctisztító termékek széles kínálatában és ki tudjuk választani a bőrünk számára legmegfelelőbb termékcsaládot. A Plénitude három különböző arctisztító termékcsaládot fejlesztett ki, és ezenkívül még kiegészítő termékeket is kínál.

HYDRAfresh Frissítő-tisztító habzó gél

Tökéletesen és kíméletesen tisztítja és frissíti az arcbőrt, megőrizve hidratáltságát. A tökéletesen megtisztított arcbőr "fellélegzik".

A gél dús habja, gyümölcsös illata, ínycsiklandó színe éléménnyé teszi az arcápolást. Normál / vegyes és száraz /normál bőrre változatban kapható.


HYDRA-KOMFORT normál vagy száraz bőrre

A Hydra-Komfort termékcsalád rendkívüli hidratáló hatását speciálisan a normál vagy száraz bőrre fejlesztették ki.

Hydra-Ceramid tartalmának köszönhetően az Arclemosó Tej és Tonik tökéletesen hidratálja az arcbőrt, bársonyosságot és kellemes komfortérzetet biztosít a bőrnek.


FRISSESSÉG-RAGYOGÁS minden bőrtípusra

A FRISSESSÉG-RAGYOGÁS Arclemosó Tej és Tonik ragyogóbbá teszi a bőrt, és már az arclemosással segíti az arcbőr fiatalságának megőrzését.

"Lipo-Hidroxy-Ciblé" hatóanyaga rendkívül hatékony a bőr megújítására. A FRISSESSÉG-RAGYOGÁS használatával arcbőre érezhetően puhább, simább lesz.

Kiegészítő termékek az arc tisztításához

Az arctisztítás lépésének kiegészítéseként ajánljuk a Kímélő Szemfestéklemosót, mely az érzékeny szemet is megkíméli az irritációtól, valamint a smink eltávolításához szükséges

Arctisztító kendőt, mely megkönnyíti és meggyorsítja a mindennapos arctisztítást. Segítségével egy mozdulattal eltávolíthatjuk a sminket.

Ajánlat
A L'Oréal Magyarország honlapja