A megfelelő termékválasztás

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

15-30 év között

A L'ORÉAL laboratóriumok újdonsága, a HYDRAFRESH minden reggel optimális hidratálást nyújt arcbőrének, melynek segítségével annak vízháztartása egész nap megőrzi tökéletes egyensúlyát.

A HYDRAFRESH különleges energiakoktélt juttat a bőrbe, amelynek összetevői együttesen fejtik ki jótékony hatásukat: a C-, E-, B5-vitaminok élénkítik a bőrt, a kalcium és magnézium a sejtmegújulás folyamatát serkentik.

30-40 év között


Amikor egy egyszerű hidratáló krém már nem elég és az arcbőr kezd fakóvá válni, akkor ajánljuk a Futur-e nappali hidratáló krémet, amely segít megelőzni a bőr öregedését is.

A tiszta E-vitamin-tartalma rendkívül hatékony védelmet nyújt az öregedéssel szemben, így az arcbőr sokáig meg tudja őrizni fiatalságát.

40-50 év között

A bőr öregedésének első jelei a szarkalábak, ráncok, amelyek egyéni adottságok és a külső hatások függvényében korábbi vagy későbbi időpontban jelennek meg.

A ráncok elleni küzdelem a tudósok által elismert hatóanyaga a retinol.

50 felett

Egy bizonyos koron túl a bőr megújulóképessége és külső hatásokkal szembeni ellenálló képessége csökken, az idő múlásának jelei egyre nyilvánvalóbbá válnak.

A bőr veszít feszességéből és rugalmasságából.
Az arc körvonalai kevésbé határozottak.
A ráncok elmélyülnek.

Ajánlat
A L'Oréal Magyarország honlapja