Age Perfect krémmel a ránctalan, ragyogó arcbőrért

Vágólapra másolva!
A korral a bőr anyagcseréje lelassul és a hormonális változások a bőr szerkezetét is átalakítják. A bőr lassan elveszíti hidratáltságát, teltségét és ragyogását, a bőrszín kevésbé lesz egységes, az érett bőr vékonyabb, így könnyebben gyűrődik. A L'Oréal Laboratóriumok technológiai újítása, az Age Perfect Kettős Arcápoló, amit kimondottan az érett bőr ápolására fejlesztették ki, kisimítja a bőrt és ragyogóvá teszi az arcot.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]Technológiai újítás:

Két krém elkülönítve található ebben a dupla flakonban, hogy az egyikben lévő tiszta C-vitamin megőrizze hatékonyságát. Használatnál a két krém összekeveredik és rendkívül hatékony tiszta C-vitamint szabadít fel.

Simítsa ki láthatóan a bőr gyűrődéseit!

Az Elastium tartalmú Age Perfect Kettős Arcápoló azonnal kisimítja a bőr gyűrődéseit és hatóanyagai a bőr tartószövetét alkotó kollagén termelését aktiválják. A bőr fokozatosan teltebb, a vonások láthatóan kisimulnak: a nők 76 százalékánál a bőr látványosan megújul, fiatalabbnak tűnik.

Adjon azonnali ragyogást a bőrének!

Forrás: [origo]A nők 82 százalékánál a tiszta C-vitamin azonnal ragyogást ad a bőrnek és élettelivé teszi azt. A nők 84 százalékának pedig a Melanin-Block-ot tartalmazó Age Perfect Kettős Arcápoló egységes arcszínt kölcsönöz. A kellemes állagú krém újrahidratálja a bőrt, frissességgel és ragyogással tölti meg.

Eredmény: Bőre azonnal újrahidratált lesz, ami 24 órán át tart. A bőrszín egyenletessé és ragyogóvá válik, a vonások kisimulnak. Négy hét elteltével, a bőr újra telt, feszes és fiatalabbnak tűnik.

Használat: Első használat előtt többször nyomja meg a pumpát. Pontosan a jelzett résznél, középen nyomja be, hogy egy mogyorónyi kerüljön a kezére a két krémből. Jól nyomja meg, hogy biztosan jöjjön mindkét krémből. Ha nehezen jön ki a flakonból a két krém, ütögesse meg többször lefelé fordítva. Reggel vagy este használja arcra és nyakra, vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön.

(Hirdetés)