Szempillafestés két lépésben

Vágólapra másolva!
A jelenlegi sminktrend a szemeket hangsúlyozza, középpontban hosszú, ívelt szempillákkal. A L'Oréal Paris Double Extension új erősítő és hosszabbító szempillaspirálja egyedi technológiájának köszönhetően még csábítóbb szempillákat varázsol.
Vágólapra másolva!

Első lépés: a pillák erősítése, hosszabbítása

Ez az előkészítés fázisa. A fehér színű alap Ceramid R molekulát tartalmaz, mely a bőrben, hajban és pillában jelenlevő természetes ceramidok hatását képes visszaadni. A L'Oréal laboratóriumaiban tízéves kutatómunka eredményeként kifejlesztett molekula ápolja, védi, újrastrukturája és kisimítja a pillákat, késlelteti a pillák minőségének természetes romlását. A Ceramid R molekulát természetes növényi eredetű rostok egészítik ki, amelyek a szempillák végére rakódnak le, ezáltal meghosszabbítják őket.

Második lépés: a pillák formázása, színezése

Ne ijedjünk meg, a fehér alap a színes festék alatt láthatatlanná válik, sőt felerősíti a rákerült sötét réteget. A színező festék összetételének köszönhetően tovább hosszabbítja, formálja a pillákat, a benne lévő viaszok pedig egyenletessé teszik a pillák felszínét. Az intenzív, mély színek a pillákat tövüktől a végükig természetes módon befedik. Az eredmény: erős, ápolt, 60%-kal hosszabb szempillák.

Forrás: [origo]