Tiniknek tervezi ruháit az amerikai tinisztár

Vágólapra másolva!
Kicsit lánykás, kicsit rock and rollos lett az amerikai sztár, Hilary Duff legújabb ruhatrendje. A kollekciót pénteken mutatták be egy divatshow-n, visítozó tinédzserek százai előtt.
Vágólapra másolva!

- Szerintem nem attól néz ki valaki jól, nem attól lesz trendi, hogy többet mutat meg a testéből - nyilatkozta a 16 éves énekes. A divatbemutató modelljei maguk is tizenévesek voltak, és a ruhákat természetes életképek keretében mutatták be a közönségnek. A bemutató első részét a rózsaszín és a kék dominálta. Hilary szerint a laza szabadidőruhák és pólók utazgatós életmódját mutatják be, és ugyancsak laza cuccokban szeret lenni, ha rossz kedve van.

A sötét farmerszoknyák és dzsekik, rózsaszín pólóval (fekete-fehér nyakkendőmintával) ellensúlyozva biztosították a rock and roll vonalat. A ruhakombinációk egyike pedig így festett: fekete bokszcsuka, rózsaszín térdzokni, baseballsapka és láncöv.

A szoknyák többsége leginkább miniszoknyának volt nevezhető, többségük persze rózsaszín. A bemutató nagy sikert aratott a tinik körében. - Hilary nagy példaképem - mondta a 13 éves Daniela Cojocariu. - Ezekben a cuccokban elég dögös lehetsz, anélkül hogy túl sokat megmutatnál magadból.