Az őszi szezon legmenőbb trendjei

Vágólapra másolva!
A New York-i, londoni és milánói divathetek lezárulása után divatkommentátorok összeállították az idei őszi szezon legmenőbb trendjeit a nagy divattervezők munkáinak alapos szemrevételezése után. Íme néhány "muszáj hordani" darab és stílusjegy.
Vágólapra másolva!

A ruhák mintái
Az idei nyár virágmintás kavalkádja úgy tűnik, hogy tovább fog élni az őszi-téli divatban is. Rengeteg apró virágminta, grafikus elemek az anyagokon, valamint az állati bőrök textúrájának jelenléte jellemzi a ruhákat. Ezt diktálja Armani, Valentino, Saunders, Kishimoto, YSL, Rive Gauche, Ungaro, Dior, Missoni, Pucci és Jean Paul Gaultier.

Forrás: EPAForrás: EPA

Az apró virágminta, a vérvörös, a kék és a lila színek a menők

A ruhák színei
A nyári kollekciók zöld szín uralta kavalkádja átadja helyét rengeteg gazdag télies színnek: a vérvörösnek, üvegzöldeknek, kékeknek, amelyeket helyenként a barna árnyalatok és lilák dobnak fel. Ezt diktálja Klein, Donna Karan, Vivienne Westwood, Gaultier, Stella McCartney, Yves Saint Laurent és Rive Gauche.

Szövetek
Mindenki győződjön meg róla, hogy elegendő tweed, gyapjúszövet és skótkockás szövet hever a szekrénye alján, ugyanis a következő télre ezeket ajánlja Anna Sui, Oscar de la Renta, Gaultier, Ackerman, Miu Miu, Versace, Julien MacDonald, Stella McCartney, Alexander MmcQueen és Louis Vuitton.

Forrás: EPAForrás: EPA

A magas nyakú blúzok és térdig érő szoknya fokozza az eleganciát


Lady stílusú öltözködés

Marc JacobsPrada