Vágólapra másolva!
Csillogó ékszerek, pasztellszínű ruhák, mindenekelőtt pedig sok fedetlen bőrfelület - az elmúlt két évnek a szeptember 11-i terrorista merényletek, majd az iraki háború miatt nyomott hangulatú gálaestje után az Oscar-díjak 76. kiosztásán, vasárnap visszatért a pompa a hollywoodi Kodak színházba. Az irányzat ennek ellenére előkelő eleganciát mutatott - a sztárok többsége kerülte a feltűnést keltő öltözködést.
Vágólapra másolva!

Divatkommentátorok szerint a lila lett volna az idei show kedvenc színe, ennek ellenére a legtöbb hölgy a sápadt színeket választotta. Csillogó betétekkel diszített krémszínekben, sápadt aranyban és ezüstben pompáztak a sztárok által viselt estélyik.

Nagy tetszést aratott a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjjal kitüntetett Charlize Theron mélyen kivágott, aranyszínű ruhájával, amelyet Gucci-ház épp most leköszönt tervezője és meghatározó alakja, Tom Ford tervezett.

Forrás: EPAForrás: EPA
Világos, pasztellszínű ruhák és mély dekoltázs - Julia Roberts és Charlize Theron voltak a legcsinosabbak

Catherina-Zeta Jones, akit férje, Michael Douglas is elkísért az estélyre, Versace tervezte tűzvörös ruhájával keltett feltűnést, Angelina Jolie Marc Bower tervezte ruhája pedig szabadon hagyta a színésznő hátán a tetoválásokat, amit ő "igen szexisnek" talált.