Vágólapra másolva!
Olyan rajongókkal, mint Gwyneth Paltrow, SJP és Debra Messing, akik Anjali Kumar csodálatos Tulci táskáinak imádói, az ember azt hinné, hogy a designer kissé elbizakodott és a valóságtól elrugaszkodott, de semmi nem lehetne távolabb az igazságtól.
Vágólapra másolva!

- Amikor először láttam meg valakit, amint az általam tervezett táskával végigment az utcán, éppen egy kávézóban ültem a barátaimmal. Szó szerint ledobtam mindent, ami a kezemben volt, és fejvesztve rohantam utána, megállítottam, és elmondtam neki, hogy azt a táskát én terveztem. Szerintem azt hitte, teljesen hibbant vagyok - mesélte Kumar, aki valamikor ügyvéd volt.

Amióta Anjali Kumar két évvel ezelőtt otthagyta az ügyvédi pályát , nem nézett vissza egy percet sem. Az elmúlt két évadban vadul tervezte a táskáit, és meg sem állt a francia Vogue magazinban való megjelenésig, nem is beszélve arról a pár nagyágyú hollywoodi rajongóról, akiket megszerzett magának. Innen már csak egy ugrás volt a Szex és New York című sorozat, amellyel végképp beléptek a Tulci táskák a divattörténelembe. További terveiről így vallott a táskatervező: - Éppen most tudtam meg, hogy gyermeket várok, ezért a következő projektem a babatáskák tervezése lesz. Úgyis mindenki kérdezősködött már, mikor tervezek babahordozókat, hát most van rá egy jó indokom.