Az Arany Glóbusz divatja

Vágólapra másolva!
Bár Nicole Kidman elvesztette a legjobb főszereplőnek járó Golden Globe-díjat a január 26-i díjátadón, és Charlize Theron lett a nyerő, stílus és elegancia szempontjából Nicole aratta le a babérokat.
Vágólapra másolva!

Bevonulója a lehető legragyogóbb volt, ruháját az YSL-ház számára Tom Ford tervező alkotta. Porcelánfehér bőre még az arany flitteres színárnyalattal sem képez kontrasztot, alakja tökéletes, és talán ő az egyetlen színésznő Hollywoodban, aki mindig kihúzza magát, dereka és háta büszkén egyenes, még nagyszerűbb megjelenést kölcsönözve neki. Míg a többi sztár pasztellszínű "istennőruhákat" választottak a vörös szőnyegen való felvonulás, Nicole az egyszerűbb megjelenés mellett döntött.

Forrás: HölgyfórumForrás: Hölgyfórum

Nicole Kidman

Charlize Theron

Jennifer Lopez is meglepetés-megjelenést produkált, csupán napokkal a vőlegényétől való különválás után, és ezúttal nőies és nem provokatív mandarinszínű sifonruhában jelnet meg.

Arany Glóbusz díjátadó divatgalériahttp://www.vogue.co.uk/Gallery/Golden_Globes_2004/default.html

Kim Cattrall, a Szex és New York dívája Valentino-ruhában pompázott, a két díjat nyert Sofia Coppola egy fekete Azzedine Alaia-estélyiben lejtett ünnepi táncot. Uma Thurman levendulaszínű szaténruhát választott, míg az est sztárja, a nyerő Charlize Theron egy sápadt sárga színű Dior fodros ruhában szeretett volna tündökölni, de az ő sápadt bőre már nem bírta el a halványsárgát, mint Nicole-é.