Paris Hilton a legízléstelenebbül öltözködő sztár

Vágólapra másolva!
Egy ismert amerikai divatkritikus évről-évre összeállítja a legízléstelenebbül öltözködő sztárok listáját. 2003-ban Robert Blackwell szerint az első helyet a világhírű Hilton-unoka, Paris szerezte meg.
Vágólapra másolva!

A kritikus szerint Paris mindent meg tesz annak az érdekében, hogy borzalmasan nézzen ki. "Elvileg minden sztár arra törekszik, hogy a megjelenésével elhomályosítsa a többi kollégáját. A jelek szerint azonban Paris azt tűzte ki magának célként, hogy mindenkinél borzalmasabb ruhakölteményeket hordjon" - hangzik Blackwell lesújtó ítélete.

Forrás: EPA
Forrás: EPA
Forrás: EPA
Paris HiltonBritney SpearsCeline Dion



Blackwell azonban nem csak a rosszul öltözött sztárokra hívta fel a figyelmet. A csípős nyelvő divatkritikus elismerően szólt a már tavaly is dicséretekkel elhalmozott Nicole Kidman ízléséről. Blackwell tetszését elnyerte még Salma Hayek, a Szex és New York sztárja Sarah Jessica Parker, és a televíziós moderátor Oprah Winfrey is.

"Rengeteg hírességnek sokat javult az ízlése az elmúlt évben. Nem volt könnyű dolgom az idei lista összeállításánál" - nyilatkozott a kritikus.