Az örök fiatalság titka

Vágólapra másolva!
Ahogy telnek az évek, csökken a bőr feszessége, megjelennek az első ráncok, fakóbb a szempillánk, és a szemünk is, mintha egyre kisebb lenne. Azonban nincs okunk pánikba esni, ha nincs pénzünk plasztikai műtétre, ugyanis léteznek bizonyos smink trükkök, amelyekkel lelassíthatjuk az öregedési folyamatot.
Vágólapra másolva!
Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázs-tervező, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Részletes információk Lyn de Gara kedvezményes tanfolyamairól!

Minden nő ragyogó külsőről, hódító megjelenésről álmodik. Az álmok pedig arra valók, hogy valóra váltsuk őket! Az 55 éves Edit életvidám, izgalmas egyéniség, aki arra vágyott, hogy szépségét megjelenésével, sminkjével még jobban kifejezhesse. Elfogadta, hogy az évek múlásával az arca is változik, de ha megismerkedik a fiatalító sminkkel, szebbé, üdébbé, fiatalabbá válhat. Hiszen a szépség művészet, amely megtanulható.

Forrás: Lyn de GaraForrás: Lyn de Gara
A nem megfelelő smink és Edit ruházatának színei nincsenek összhangban természetes színeivelA smink és a természetes színeket kiemelő ruházat segítségével izgalmas, magabiztos, fiatalabb külsőre tehetünk szert

A képen látható illusztráció tisztán megmutatja: a megfelelő színek kiválasztása és alkalmazása meghozta a kívánt eredményt.

Nyerj smink- és imázstanfolyamot!

Minden hónapban egy kedves olvasónk megnyerheti azt a lehetőséget, hogy részt vegyen Lyn de Gara átváltoztató tanfolyamán. A jelentkező hölgyek között kisorsolunk egy ingyenes smink- és imázstanfolyamra szóló belépőt. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy, az alábbi adatokat tartalmazó jelentkezést - egy nem túl régi fotót mellékelve - e-mailben elküldeni Lyn de Gara címére: lyndegara@axelero.hu

A szükséges adatok: név, telefonszám, e-mail cím, kor, rövid leírás arról, hogy miért jelentkezik a tanfolyamra, mit vár tőle és milyen változást vár a tanfolyamtól (esetleg milyen alkalomra szeretne sminket, öltözködési tippeket). A levél mellé kérünk csatolni egy nem túl régi portréfotót (jpg/jpeg formátumban). A havi sorsoláson nyertes olvasónkkal a tanfolyam után interjút készítünk, és természetesen a változás előtti, utáni fotóját is bemutatjuk.

A jelentkező olvasó pályázata beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy fotóit az [origo] Női lapozó rovatában közöljük, és vállalja, hogy "átváltozásának" élményét megosztja az olvasókkal. A jelentkező által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, adatok) szigorúan bizalmasan kezeljük, a tanfolyam meghirdetőin kívül másnak át nem adjuk.

Ők már megtalálták a stílusukat Lynnel:
Első
nyertesünk Farkas Hajnal.
Második nyertesünk Wéber Mónika.
Harmadik nyertesünk Takács Marika.
Negyedik nyertesünk Mészáros Marianna.
Ötödik nyertesünk Vankó Gabriella.
A szingli-pályázat nyertese Bagi Éva
Hatodik nyertesünk Demmel Tímea
Hetedik nyertesünk Varga Gabriella