Divatról moletteknek

Vágólapra másolva!
A kirakatok karcsú próbababáin, a magazinok nádszálvékony modelljein minden ruha tökéletesen áll. Mielőtt azonban elcsábulnál egy-egy divatos darab láttán, nem árt, ha mélyen belenézel a tükörbe. A jó ízlés titka ugyanis a kellő önismeret. Hiszen senki sem tökéletes, ki itt gömbölyödik jobban, ki ott, de képzeld csak el, milyen unalmas lenne, ha csupa egyforma nő szaladgálna az utcán. Csüggedésre semmi ok, hiszen ruhatárad helyes összeállításával harmonikus külsőt varázsolhatsz magadnak.
Vágólapra másolva!

Időt és energiát takarítunk meg, amit a számunkra előnytelen szabású ruhák felpróbálásával vesztegetnénk el, ha először megállapítjuk, milyen formához sorolható az alakunk.

Döntsük el, hova szeretnénk a figyelmet irányítani! Ha van olyan testrészünk, amelyről szeretnénk a figyelmet elvonni, akkor ezeket a testrészeket a ruhákkal szerencsés eltakarni.

Azoknak a tizen- és huszonéveseknek, akik szeretnének divatos és szexis ruhákat, bizony nehéz dolguk van, hiszen csak nagy szerencsével lehet olyan üzletet találni, ahol nem csupán 50 kilós lányokra árulnak ruhákat.

Azonban néhány éve létezik néhány olyan speciális bolt, ahol nem csupán a 30-40 éves korosztálynak árusítanak igényes és divatos szoknyákat, nadrágot és blúzokat, hanem a fiatalabb korosztály is megtalálja a személyiségét és stílusát leginkább kifejező, csinos, alakjavító és nem utolsó sorban fiatalos és trendi modelleket.