Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Az örökifjú fekete-fehér

Vágólapra másolva!
Az idei ősz slágere az elegáns, dinamikus fekete-fehér színösszeállítás, amely a 60-as évek divatját idézi. A színek helyett ezúttal a szövet nyomásán, mintáján és az apró részleteken van a hangsúly. Nagy gombok, kerek zsebek, tűzések és tökéletes szabásvonalak garantálják a tökéletes megjelenést.
Vágólapra másolva!
A Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázstanácsadó, Lyn de Gara hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Szeretnél hozzád illő sminket vagy frizurát? Részletes információk Lyn de Gara érett hölgyeknek szóló kedvezményes tanfolyamairól

A nadrág szerelmesei is könnyen megbarátkozhatnak a nőiesebb szoknya-blúz összeállítással, különösen, ha op-art nyomású, geometrikus mintájú anyagból készült. A fekete-fehér ruhák kombinációja sokkal szabadabb válogatást tesz lehetővé, hiszen olyan ruhadarabokat is magunkra húzhatunk, melyek más színekben nem lennének előnyösek az alakunkra.

Forrás: www.garystefanski.comHogyan rejtsük el a túl nagy popsit?

Hogyan tüntessük el a pocakot?
Ha túl rövid a derekunk vagy el akarjuk rejteni a pocakot, szerezzünk be egy laza, fekete ingruhát.

Körte alakra
Az erős csípő optikailag jól kicsinyíthető, ha a szoknya mintái, csíkjai átlós irányúak. A feltűnő mintájú vagy vízszintes vonalakkal díszített felsőrész a szexi dekoltázsra, nyakra és vállra tereli a hangsúlyt.

Töltött galamb alakra
Világos krémszínű szoknyát vagy nadrágot válasszunk, amely eltereli a figyelmet az erős keblekről.

De legyünk óvatosak, mert a különböző nyomott minták sokkal jobban mutatnak a felsőrészen vagy az egyrészes ruhán. Tartózkodjunk a túl feltűnő mintájú szoknyáktól és nadrágoktól! Ne viseljünk olyan felsőrészt, amely nem harmonizál az alsó anyagával és mintájával.

A fekete-fehér összeállításból nem maradhat ki a sima vagy mintás tubus szoknya sem, mely ellenállhatatlanul szexi, és jól kombinálható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről