Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ma este lesz a szépségkirálynő-választás Panamában

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Justine Pasek

Tudni lehet például, hogy minden résztvevőnek fel fogják tenni a kérdést: mitől szokott elpirulni? A lányok már gondolkodnak az okos visszavágásokon, hogy bizonyítsák: nemcsak a testük elismerésre méltó.

Természetesen az idei Miss Universe-választás sem mentes a botrányoktól és bonyodalmaktól: az orosz jelöltet, Maria Szmirnovát végül ki kellett zárni, mert kiderült, hogy 2000-ben meztelen képe jelent meg a Playboyban - helyette Oleszja Bondarenko indul. A venezuelai szépségkirálynő indulása pedig a legutóbbi hetekig kétséges volt: a dél-amerikai ország nem tudta miből előteremteni az indulási díjat, így végül a Venevision televíziós csatorna gálánsságának köszönhető, hogy Mariangel Ruiz mégis jelen lehet.

Már a panamai helyszín is botránnyal terhes előtörténettel rendelkezik: Panamához ugyanis végül úgy került a rendezési jog, hogy az előző évi győztest, az orosz Okszana Federovát megfosztották koronájától, mivel nem tett eleget a királynő reprezentálási kötelezettségeinek - az ő helyére ugrott be a második helyezett panamai Justin Pasek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről