Utálok szingli lenni!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ha valami jó, akkor nem törvényszerű, hogy az ellentéte csakis rossz lehet: ez csak az amerikai mozifilmekben van így, a valóságban nem. Szinglinek lenni egyszerre jó és utálatos. Most pedig az utóbbit fogjuk bizonygatni, a szingli-pályázatra érkezett levelek és a bennük szereplő érvek segítségével.

Judit, a címlaplány ezért nem szeret szingli lenni:

Forrás: Lyn de Gara1. Nincs kit szeretni, és nincs, aki viszontszeressen. Az ember társas lény, nem magányra született, az élet sokkal szebb és könnyebb kettesben.

2. Nincs, akiről gondoskodhatnék.

3. Ha pocsék napom van, elég lenne egy kedves üzenet a páromtól, és máris jól érezném magam.

4. Ha horrorfilmnézegetés közben lenne valaki mellettem, akkor odabújhatnék hozzá, és nem kéne rekedtre sikítozni magam.

5. Takarítás közben nem tudom megkérni, hogy legyen olyan jó, és hozza be a létrát, és akkor könnyebben megkaphatja a dugi csokiját :-)

Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázstanácsadó, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Jelentkezz te is Lyn de Gara Anyák napi kedvezményes tanfolyamára!

A többiek pedig ezekért az apró dolgokért utálják az egyedüllétet:

6. Egyedül az én cuccaim kergetődznek búslakodva a csűr méretű beépített szekrényben: sehol egy otthonos bokszeralsó vagy szakadt póló, amibe beleszippantva akkor is érezném a Kedves illatát, ha máshol eszi a fene... (Anita)

7. Senkit nem kell figyelmeztetnem, hogy holnap névnapom lesz, és el ne felejtsen meglepetést okozni. (Natasa)

8. Nincs akivel esténként harcolnom kellene a távirányítóért, pedig az esti birkózások a legizgalmasabbak. (Vanda)

9. Egy szingli még beteg sem lehet, hiszen ki főz neki teát, ki megy el a gyógyszertárba, ki kényeztetné? Nem is érdemes gyengélkedni! (Adrienn)

10. Egyedül az én tubusaimmal és tégelyeimmel van tele a fürdőszobapolc, de az egész csak hiábavalóság: nincs kinek kikencézzem magam és akin teszteljem vadonatúj és méregdrága parfümkölteményeimet. (Anita)