A fürtök mindent elmesélnek

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázstanácsadó, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Ismerkedjen meg Lyn de Gara személyre szóló programjával! Szingliknek külön figyelem!

Ami igazán felkelti egy férfi figyelmét, az biztos, hogy kapcsolatban van a frizuráddal. A nők képesek rá, hogy az ismerkedés stádiumában hajukat szexuális jelzőeszközként használják fel. Legtöbbjük tudattalanul nyúl ehhez az egyszerű, de annál hatásosabb csábítóeszközhöz, mások teljesen tisztában vannak vele, hogy kiszemeltjük hamarosan a hálójukba pottyan.

Ha felkeltettük a figyelmedet, és kíváncsi vagy, hogyan bánj és hogyan ne bánj a hajkoronáddal, akkor figyelj!

Forrás: ORIGOHa hajad egy óvatos mozdulattal a füled mögé simítod, az azt jelzi a külvilágnak: félénk vagy és szégyenlős. A férfi, aki tanúja volt ennek a mozdulatsornak, talán azt fogja gondolni rólad, hogy hideg, fegyelmezett, visszafogott nő vagy. Vannak férfiak, akik ezt a típust keresik, ezért senkit sem szeretnénk lebeszélni erről.
Forrás: ORIGOHa nagy lendülettel kisöpröd az arcodból a hajad, ez azt jelzi a férfinak: te egy belevaló nő vagy, aki minden bolondságban benne van, és nem ijed meg semmiféle kalandtól vagy őrültségtől. A férfiak imádják a temperamentumos, heves nőket, és egy percig sem lenne ellenükre, ha a hálószobában újra az arcodba hullanának a rakoncátlan hajtincsek.
Forrás: ORIGOHa azon kapnád magad, hogy a hajadon keresztül vakarászod a fejbőrödet, akkor azt azonnal hagyd abba! Ez a mozdulat azt jelenti, hogy szörnyen ideges vagy, és próbálod türtőztetni és nyugtatni magad, ámde nem sok sikerrel. Egy fejét vakarászó, nyugtalan, feszültségtől majd kirobbanó nő egy cseppet sem csábító!
Forrás: ORIGOHa fésülgető mozdulattal mániákusan simogatod, rendezgeted a hajadat, akkor azt az üzenetet küldöd a körülötted lévőknek, hogy kielégítetlen és zavart vagy. Egy nő viszont annál csábítóbb, minél kiegyensúlyozottabb és örömtelibb. Ne ess ebbe a hibába!
Forrás: ORIGOHa rajtakapnak, hogy csavargatod az egyik ujjad körül a hajadat, azt fogják gondolni, hogy felülkerekedett rajtad a gyermeki éned, hogy vészesen magadba fordulsz, és visszavonhatatlanul frusztrált vagy. Ez sem csábító a férfiak számára.

Az első benyomás szempontjából az sem mindegy, hogy milyen hosszúságú és milyen színű hajkoronát viselsz. A hajad színe is egy sor információt elárul rólad, amit tudatosan nem, ámde tudattalanul annál inkább vesz a téged bámuló férfi.

Amit a hajad színe megmutat belőled

A szőke haj könnyedséget, fiatalságot, ártatlanságot, finomságot és nőiességet sugall. Azért szeretik a férfiak a szőke hajú nőket, mert "tündéri", azaz pontosan passzol a férfiak magukról alkotott "ördögi" énjük másik feléhez.

A barna haj nyugodtságot, megbízhatóságot és gyakorlatias gondolkodást jelez. A barna haj nem divatos mostanában, és ez nemcsak azért van, mert sokkal kevésbé feltűnő, mint a többi hajszín, hanem mert nem divat és nem szexi manapság a nyugodt, megbízható és gyakorlatias nő sem.

A vörös haj vad, temperamentumos és vagány nők sajátja, akiknek legtöbbször igencsak felvágták a nyelvét. A férfiak második kedvenc hajszíne, hiszen imádják, ha egy forróvérű boszorkány elvarázsolja őket.

A fekete haj a démoni nők hajszíne, akik kivételesen erős szexuális energiát sugároznak magukból. A fekete haj kevés nőnek áll jól, a férfiaknak kicsit tartanak a fekete hajú nőktől, mert erős egyéniségnek tűnnek.

Frizura-kalauzhttp://www.fashion.hu/magazin.php?hidplusz=470&rovat=3Fejformák, és hozzá illő hajviseletekFrizura ajánlóhttp://www.wella.hu/frizura_ajanlo/Válassz trendi frizurák közül!

A divatos, személyre szabott frizura titka az egyéniségnek megfelelő hajszín, ami azonban ki van téve sok károsító hatásnak. A napfény, az uszoda vize, a por, a hajszárító hatására a haj fokozottan veszít fényéből és ragyogásából, és egyre inkább kifakul. Gondozd a hajad lelkiismeretesen, mert a "koronád" nagyon sokat segít neked abban, hogy valóban azt az üzenetet közvetítsd mások felé, amilyet szeretnél!

Szeretnél Te is változtatni?
Szeretnél Te is tudatosan öltözködni, sminkelni? Éppen itt az ideje megtudni, milyen módon fejezheted ki leginkább személyiséged? Lehet, hogy éppen Te vagy a következő szerencsés!

Minden hónapban egy kedves olvasónk megnyerheti azt a lehetőséget, hogy részt vegyen Lyn de Gara átváltoztató-tanfolyamán. A jelentkező hölgyek között kisorsolunk egy ingyenes smink- és imázstanfolyamra szóló belépőt. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy, az alábbi adatokat tartalmazó jelentkezést - egy nem túl régi fotót mellékelve - e-mailben elküldeni Lyn de Gara címére: lyndegara@axelero.hu

A szükséges adatok: név, telefonszám, e-mail cím, kor, rövid leírás arról, hogy miért jelentkezel a tanfolyamra, milyen változást vársz a tanfolyamtól (esetleg: milyen alkalomra szeretnél sminket, öltözködési tippeket). A levél mellé kérünk csatolni egy nem túl régi portréfotót (jpg/jpeg formátumban).
A havi sorsoláson nyertes olvasónkkal a tanfolyam után interjút készítünk, és természetesen a változás előtti, utáni fotóját is bemutatjuk.

A jelentkező olvasó pályázata beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy fotóit az [origo] Női lapozó rovatában közöljük, és vállalja, hogy "átváltozásának" élményét megosztja az olvasókkal.
A jelentkező által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, adatok) szigorúan bizalmasan kezeljük, a tanfolyam meghirdetőin kívül másnak át nem adjuk.