Sminkelés utáni arctisztítás

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A Garnier Skin Naturals Essentials termékek hatásosan, kíméletesen és gyorsan tisztítják le a festék utolsó maradékait is, miközben ápolják bőrünket.


Tisztításhoz

Arclemosó tej minden bőrtípusra

Rózsakivonat-tartalmának köszönhetően kíméletesen eltávolítja az arc- és szemfestéket, valamint az ajakrúzst, még tartós és vízálló smink esetén is.


Tonizáláshoz

Bőrnyugtató tonik minden bőrtípusra

Gyümölcskivonat-tartalma eltávolítja az arclemosó tej utolsó nyomait, glicerol tartalmától a bőr bársonyos lesz, és optimálisan előkészített a hidratáló krém használatához.

www.loreal.huwww.loreal.hu
Arclemosó TejTonik



Hidratáláshoz

www.loreal.huHidratáló krém normál és vegyes bőrre

A bőrt optimálisan hidratálja, egész napra biztosítja az arcbőr frissességét és bársonyosságát. Egyesíti a természetes eredetű hidratáló hatóanyag és a bojtorjánkivonat kedvező hatásait. Fenntartja a bőr természetes hidratáltsági szintjét és egyúttal hatékony védelmet nyújt.


www.loreal.huIntenzív tápláló krém száraz és érzékeny bőrre

Bőrnyugtató hatású golgotavirág kivonatot, glicerint és egyéb természetes tápanyagokat tartalmaz. Ezen hatóanyagok intenzív hidratálást, hatékony védelmet és kellemes érzést biztosítanak a száraz bőr számára.

www.loreal.huÉjszakai regeneráló krém

Az éjszaka folyamán regenerál és hidratál. A gabonaproteint és növényi olajakat tartalmazó krém regenerálja a bőr alapvető erőforrásait és így élénkíti a sejtműködést.