A letört köröm visszaragasztható egy új módszerrel

Vágólapra másolva!
Minden nő rémálma az, amikor letörik a szépen manikűrözött körme. A törés persze sosem úgy történik, hogy utána ne kelljen a körmöt kicsire levágni, hogy aztán napokat kelljen várni, míg ismét szép hosszú lesz. De itt a megoldás!
Vágólapra másolva!

Jessica Vartoughian természetes körömátültetési technikájával a letörött körömdarabkákat vissza tudja illeszteni a körömhöz, így nem kell a növekedésre várni.

Jessica nem mást ígér pácienseinek, mint hogy a letört körömdarabkát úgy illeszti vissza, hogy észre sem lehet venni, hogy az valaha letört. Szalonjában nem használnak mesterséges körömhosszabbító anyagokat, műköröm-építésben használatos kémiai szereket. A manikűrös hölgy azt tanácsolja pácienseinek, ha letörik a körmük, a letört darabkát tartsák meg, tekerjék be az ujjvéget egy darabka gézzel, és siessenek hozzá a szalonba. A letört darabkát a körömhöz pontosan hozzáillesztve speciális cementtel ragasztják vissza.
Ha valaki elvesztené a letört körömdarabot, akkor sincs veszve semmi, mert választanak neki egy másikat Jessica köröm-bankjából. Jessica ugyanis manikűrszalonjában begyűjti a levágott körmöket, sterilizálja, és ezeket használja körömépítéshez.
- Ez a legtermészetesebb, amit használhatunk, semmi szükség kémiai anyagokra. - magyarázza a körömspecialista.
Visszaragasztás után az egész körmöt lelakozzák egy erősítő lakkal.

Jessica Vartoughian honlapjahttp://www.jessicacosmetics.com/

A visszatérő vendégeinek Jessica saját köröm-bankot tart fenn, azaz levágott körmeiket kis edénykében tartja, hogy ha szükség van rá esetleg, akkor legyen miből manikűrözni.

Jessica Vartoughian jól ismeri a körmök világát és a különféle manikűrtechnikákat. 1969 óta működteti saját szalonját, és olyan hírességek kezét ápolja, mint Madonna, Julia Roberts, Hillary Clinton vagy Victoria Principal.

A köröm-helyreállítás ára mindössze 5 dollár körmönként.

H. Anett