Marcipánnal grillezett barackok

Vágólapra másolva!
A kerti grillsütőn könnyen, gyorsan, zsírszegényen, zamatosan készíthetjük el ételeinket. A héten grillpartira való finomságokkal ismertet meg bennünket Kaldeneker György.
Vágólapra másolva!

A grillen nemcsak húsokat, zöldségeket tudunk sütni, de ínycsiklandozó desszertet is készíthetünk.

Hozzávalók: személyenként egy nagy őszibarack, egy kis doboz mascarpone sajt, 10 dkg marcipán
a tálaláshoz: 2 dl joghurt, fél citrom héja, egy darabka gyömbér

Az őszibarackokat felezzünk el, vágjuk ki a magházát (készíthetjük konzerv barackból is).
A mag helyét töltsük meg egy kevés mascarpone sajt és marcipán keverékével. Tegyük a grill felső rácsaira, és ott süssük meg.
Kínálhatunk hozzá mézzel, citromhéjjal, esetleg reszelt gyömbérrel elkevert joghurtot is.