Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Bika jegyében tartózkodik, kvadrátban áll a Vénusz bolygóval. Igyekezzünk kihasználni a nap békés hangulatát, és ne ugorjunk bele felesleges vitákba gyanakvásunk miatt.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még, a nap egy részében, a Bika jegyében tartózkodik. A Hold ebben a csillagállásban különösen erős hatással van az életünkre. Leginkább biztonságra, nyugalomra és békére vágyunk - szívesen nyúlunk el egy kényelmes kanapén -, és nem nagyon szeretnénk letérni a jól bevált, kitaposott útról. Ha valamit változtatni szeretnénk az életünkön, akkor ezzel várjunk inkább holnapig! Sportolás helyett (a Bika ugyanis erősíti a lustaságra való hajlamot) inkább válasszunk valamilyen kevésbé dinamikus pihenési módot: hallgassunk zenét, társasjátékozzunk a családtagjainkkal, olvassunk. A főzés, a gasztronómia is hosszú időre lekötheti a figyelmünket, a Bika ugyanis nagyon szereti a hasát!

A Hold ma kvadrátban áll a Vénusz bolygóval. Bár összességében nyugodtnak, békésnek érezhetjük magunkat, hajlamosak vagyunk többet belelátni bizonyos helyzetekbe, mint egyébként. Ezeknek a túlzásoknak sajnos ma a negatív hatásaival találkozhatunk: ahol direkt megtévesztést érzékelünk, lehet hogy csak némi kavarodásról van szó. Igyekezzünk kihasználni a nap békés hangulatát, és ne ugorjunk bele felesleges vitákba gyanakvásunk miatt. Ma különösen fontos szerepe lesz számunkra a zenének, szánjunk arra időt, hogy jó számokat, kellemes muzsikát hallgassunk.