Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad, szextilben áll a Plútó bolygóval. Az átlagosnál sokkal kitartóbbak, célratörőbbek lehetünk, akár a megrögzöttségig is fajulhatnak a dolgok.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. Egészségügyi szempontból ez a veséinket érintheti - egy kis odafigyeléssel komolyabb problémákat, betegségeket is megelőzhetünk. Étrendünk összeállításánál vegyük figyelembe, hogy néhány zöldség, közöttük a paradicsom, kőképző hatású lehet. Igyunk minél több folyadékot, ezzel átmossuk a veséinket. Aki vesekőre vagy köszvényre hajlamos (esetleg fordult már elő ilyen betegség a családjában), az igyekezzen csökkentei a fehérjebevitelet is. Különösen az előre elkészített, feldolgozott húsféléket, szalámikat és kolbászokat érdemes kiiktatnia az étrendjéből, hiszen ezek legtöbbször rengeteg nátriumot is tartalmaznak, ez pedig szintén ronthatja a vesék állapotát.

Ma a Hold szextilben áll a Plútó bolygóval. Az átlagosnál sokkal kitartóbbak, célratörőbbek lehetünk, akár a megrögzöttségig is fajulhatnak a dolgok. Ezzel azonban jó lesz vigyáznunk, hiszen nem taposhatunk el másokat saját előrejutásunk érdekében. Lelki szinten saját magunk és mások érzelmi mélységei foglalkoztatnak, szeretnénk minél tisztábban látni a dolgokat. Azon kaphatjuk magunkat, hogy mások motivációin gondolkodunk, lehet, hogy az is foglalkoztat minket, hogy másokat hogyan használjunk fel saját céljaink érdekében.

Ez az ambiciózus, de ugyanakkor bizonytalan időszak komoly nyugtalanságot szülhet a lelkünkben. Megtisztulásra, rendrakásra vágyunk, és nemcsak a belső világunkban, hanem a külsőségekben is: talán arra ébredünk éjjel, hogy ki akarjuk selejtezni a szekrényeket, fiókokat. Engedjünk ennek a vágyunknak, a fizikai rendrakás során legtöbbször a lelkünkben is helyére kerülnek a dolgok.