Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad, trigonban áll a Vénusszal. Örömteli, optimista hangulatban lehetünk egész nap. A szeretet kifejezése is sokkal jobban megy - tökéletes lehet ez az időszak az érzelmi feltöltődésre.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Mérleg csillagjegyben halad. A Mérleg jegyhez a vesék tartoznak, ezért érdemes ma egy kicsivel több figyelmet fordítani ezekre a szerveinkre. Igyunk elegendő folyadékot - a legjobb a tisztított vagy ásványvíz, esetleg az ízesítetlen gyümölcstea!

A mai napon érdemes felkerekednünk, s vennünk magunknak néhány szép ruhát - sőt, akár a karácsonyi ajándékvásárlást (ha egy kicsit le vagyunk maradva) is érdemes elintézni a mai napon, hiszen kitűnő ízléssel válogatunk. Ma jellemző ránk a stílusérzék, és több érzékünk lesz a finom eleganciához.

Szépérzékünket nemcsak ruházatunk területén bontakoztathatjuk ki, hiszen ha betérünk egy lakberendezési üzletbe, akkor tévedhetetlen szimattal fogjuk megtalálni a legszebb darabot, amely azonban korántsem hivalkodó és ízléstelenül díszes.

A mai napon a Hold trigonban áll a Vénusszal. Örömteli, optimista hangulatban lehetünk egész nap. Használjuk ezt ki arra, hogy játszunk, sakkozunk vagy kártyázunk a szeretteinkkel, családtagjainkkal. A szeretet kifejezése is sokkal jobban megy a mai napon - tökéletes lehet ez az időszak az érzelmi feltöltődésre.