Szerelmi horoszkóp december 18-tól 25-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Elég türelmetlen lehetsz a következő napokban, és az érzéseidet is meglehetősen erőteljesen fejezed ki, a párodra pedig szinte egyáltalán nem vagy tekintettel. Összességében elég nehéz lesz veled mostanában, és ha a kedvesed nem elég türelmes, akkor jó néhány vitátok is lehet. Egy kicsit követned kellene a szabályokat és udvariassági "előírásokat", ha nem szeretnél mindenkivel összeveszni.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon élvezheted az életedet, igen vidám és lelkes lehet a hangulatod, és mindenben megtalálod a szórakozási lehetőségeket. Ez egy kevés könnyelműséggel is együtt járhat, így próbáld meg elkerülni a döntéshelyzeteket, mert egyáltalán nem úgy állsz most a dolgokhoz (különösen a pénzügyekhez), ahogy egyébként szoktál. A párkapcsolatodban akkor lesznek igazán kellemes perceid, ha nem vársz el semmit a másiktól - csak elfogadod, amit ad -, és te magad se ígérgetsz felelőtlenül.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Túl komolyan veheted most az életet, és különösen a párkapcsolati problémáknak tulajdonítasz túl nagy jelentőséget - megkönnyítenéd a saját dolgodat azzal, ha egy kicsit könnyedebben fognád fel mindazt, ami veled történik, és nem csak a negatív dolgokkal foglalkoznál. A jövő héten próbáld megválogatni a szavaidat, könnyen kicsúszhatnak ugyanis a szádon olyan megjegyzések, amelyekkel rendesen megbánthatod a szerelmedet.

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon szerelmes hangulatban vagy ezekben a napokban: egyszerre vagy romantikus és szenvedélyes, és a legszívesebben a tenyereden hordoznád a párodat, mindent megtennél azért, hogy ő boldog legyen. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor most nagyon jó esélyed van arra, hogy megismerkedj valakivel, akivel könnyen és gyorsan "magasabb szintre" tudjátok emelni a kapcsolatotokat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A kedvesednek most nagyon sok figyelemre és kedvességre van szüksége, ezért legyél vele a szokásosnál is megértőbb és türelmesebb, még akkor is, ha nem nagyon érted, mi baja van (előbb-utóbb úgyis el fogja mondani neked...). Ha még keresed a párod, akkor is a megértés, a gyengédség vezethet el téged valakihez, akivel hamar megtalálhatjátok a közös hangot. Arra azonban ügyelj, hogy ne tűnj túl "nyámnyilának".

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
A környezetedben mindenki az ünnepről beszél - te pedig nem tudod, hogy miért nem kapott még el téged is a karácsonyi láz. Igaz, jól éreznéd magad, ha néhány napot együtt tölthetnél a szerelmeddel, de a nagy felhajtáshoz most nem nagyon van kedved. Pedig valójában csak egy kis "ráhatás" kellene: ha valaki kész, érdekes és szórakoztató programokkal áll eléd, akkor nagyon szívesen veszel részt a játékban! Ez azt is jelenti, hogy ha valaki a megfelelő módon, nyílt lapokkal közelít hozzád, akkor könnyen meg tud hódítani...

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Rettenetesen élvezed most a baráti összejöveteleket, bulikat - ráadásul igen vonzónak érzed magad, ezért bizony jó néhány ajánlatot kaphatsz, neked csak válogatnod kell közöttük. Ha már régebb óta párkapcsolatban élsz, akkor keressetek olyan elfoglaltságot, melyben kimutathatjátok az egymás iránti elkötelezettségeteket és gyengédségeteket.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Igazán mesteri módon űzöd a szerelmet és a flörtölést, bárkit el tudsz csábítani, akit csak akarsz - ám nem biztos, hogy gondolkozás nélkül kellene összetörnöd a szíveket. Gondolj a következményekre is: lehet, hogy akivel te csak "játszadoznál", az tényleg mély érzelmeket táplál irántad... A szerelemben is érdemes lenne az őszinteség elvét követned, akár párt keresel magadnak, akár már hosszabb ideje párkapcsolatban élsz.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Egy kicsit vissza kellene fogni magadat: némi titokzatosság, hűvösség nem árt egy kapcsolatban - különösen ha még csak rövid ideje ismeritek egymást; nem kell egyből lerohanni a másikat az érzelmeiddel, problémáiddal. Ha pedig már együtt vagy valakivel egy ideje, akkor az, ha egy kicsit visszafogod magad, új színt vihet a kapcsolatotokban. Az őszinteség fontos, és ne titkolózz a párod előtt, de igyekezz újra elcsábítani őt!

Bak (december 22. - január 20.)
A következő napokban képes leszel erőteljesebben megélni az érzelmeidet, és a vágyaidat is jobban ki tudod fejezni a párodnak. Ez pedig kifejezetten előnyösen hathat a kapcsolatodra, hiszen sokkal szenvedélyesebben tudsz a pároddal viselkedni. Ha még magányos vagy, akkor a jövő hét közepén egészen meglepő helyen találhat rád a szerelem.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Nem kell harsányan viselkedned ahhoz, hogy észrevegyenek: a legtöbb ember akkor is vonzónak találhat téged, ha nem viselkedsz mesterkélten, és nem akarsz mindenáron kitűnni a tömegből. Sőt, ha egy kicsit visszafogottabb, elegánsabb és megértőbb lennél, talán még többen keresnék a társaságodat. A párod is jobban örülne annak, ha időnként őt is hagynád érvényesülni! Lehet, hogy nem akar vitázni veled, de az ő véleménye ugyanolyan fontos, mint a tiéd.

Halak (február 20.-március 20.)
A hétvégén különösen romantikus hangulatba kerülhetsz és szívesen beszélgetsz a kedveseddel az érzelmeidről - arra azonban figyelj, hogy ne erőltesd őt, ha nem akar ugyanannyira megnyílni előtted. Attól, hogy nem vall hosszú monológokban szerelmet neked, attól még teljes szívéből szerethet téged. A jövő héten menjetek el a pároddal egy karácsonyi vásárba, vagy vacsorázni: jót tehet a kapcsolatotoknak néhány kettesben, szórakozással töltött óra.