Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma az Oroszlán csillagjegyben jár, trigonban áll a Nappal és a Marssal: kellemes, energikus időszaknak nézünk elébe, amikor minden jól alakulhat az életünkben. Mivel készek vagyunk arra, hogy "kiadjuk" a bennünk rejlő - elsősorban szellemi - erőt, érdemes elgondolkozni a hosszú távú terveinken.
Vágólapra másolva!

A Hold ma az Oroszlán csillagjegyben jár. Egészségügyi szempontból ez a szivünket és a vérkeringést érinti, ezért érdemes egy kicsit odafigyelni ezekre a szerveinkre. Vizsgáljuk felül az életmódunkat, és próbáljunk meg változtatni - nem kell nagy dolgokra gondolni, már azzal is jót teszünk magunknak, ha zsír helyett olívaolajjal főzünk, vagy csökkentjük az elszívott cigaretták számát, esetleg minden napra beiktatunk fél óra sétát. Természetesen, ha érzünk magunkban elég energiát, akár teljesen át is alakíthatjuk az életmódunkat!

A Hold trigonban áll a Nappal és a Marssal: kellemes, energikus időszaknak nézünk elébe, amikor minden jól alakulhat az életünkben. Mivel készek vagyunk arra, hogy "kiadjuk" a bennünk rejlő - elsősorban szellemi - erőt, érdemes elgondolkozni a hosszú távú terveinken. Nagyon vitálisak lehetünk, tetterősnek, határozottnak érezzük magunkat. Talán ennek is köszönhető, hogy nem térünk ki olyan viták elől, amelyekbe máskor nem mennénk bele. Spontán módon, bátran cselekszünk, és még a megfelelő időpontot is nagyszerűen ki tudjuk választani tetteinkhez. Ez a nap tökéletes egy kötetlenebb hangvételú üzleti tárgyaláshoz (például valamilyen sporttal egybekötve), hiszen nagyszerűen ki tudunk állni magunkért és lelkesedésünk másokat is magával ragad.

Sokkal jobban megérint minket ezen a napon a nálunk gyengébbek, a rászorulók helyzete. Ösztönösen védjük a védelemre szoruló embereket, és érzelmeinket is intenzívebben éljük meg. Ennek az érzelmi intenzitásnak azonban nem csak jó oldala van. Ma sokkal hajlamosabbak lehetünk az álmodozásra, a szórakozottságra és a feledékenységre is. Az, hogy kicsit "rózsaszínben" látjuk a világot, akár oda is vezethet, hogy mindenkiben túlzottan megbízunk, így könnyebben félrevezethetőek leszünk. A megvalósítást és a cselekvést azonban egy másik napra tegyük át, a mai napon ugyanis hajlamosak lehetünk túl hirtelen cselekedni.