Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Rák jegyében halad, szemben áll a Vénusszal, kvadrátban áll az Uránusz bolygóval, ezért sokkal nyugtalanabbak, feszültebbek lehetünk, mint máskor. A viták és veszekedések ilyen körülmények között könnyedén robbannak ki, bár látszólag semmilyen értelmes oka nincs annak, hogy egymásnak esünk.
Vágólapra másolva!

A Hold ma belép a Rák jegyébe. Érdemes lenne a mai nap hatásait kihasználni, és minél jobban kímélni a gyomrunkat. Nehéz és megterhelő ebéd helyett ma együnk inkább salátát, sok paradicsommal és uborkával. Ne feledkezzünk el arról sem, hogy elegendő folyadékot igyunk, hiszen a Rák a test folyadékfelhasználásáért is felel. Sokan vannak, akiknek nehezükre esik állandóan ásványvizet inni, vagy egyszerűen elfelejtik, hogy szomjasak. Legyen mindig a közelünkben egy csésze gyógytea, a táskánkban vagy az autóban egy kis üveg víz. Ha szem előtt van a folyadék, sokkal könnyebben isszuk majd meg a szakértők által javasolt másfél-két litert. Azt se feledjük, hogy a leves is folyadék, így azt is érdemes beiktatni a napi étrendbe (itt természetesen nem a sűrű, nehéz, hússal telepakolt gulyásra vagy csülkös bablevesre kell gondolni, hanem a könnyű zöldség- és gyümölcslevesekre).

Ma a Hold szemben áll a Vénusszal, kvadrátban áll az Uránusz bolygóval, ezért sokkal nyugtalanabbak, feszültebbek lehetünk, mint máskor. Hirtelen indulataink megmagyarázhatatlannak tűnnek számunkra, s még saját érzelmeinket sem nagyon tudjuk hová tenni. A viták és veszekedések ilyen körülmények között könnyedén robbannak ki, bár látszólag semmilyen értelmes oka nincs annak, hogy egymásnak esünk. Próbáljuk meg elkerülni a felesleges perpatvarokat, amelyekbe sokszor csak azért megyünk bele, hogy ne unatkozzunk.