Szerelmi horoszkóp november 20-tól 27-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Lehet, hogy célszerű lenne egy kicsit elvonulnod a kedvesedtől, most ugyanis időre van szükséged ahhoz, hogy tisztázd magaban az érzéseidet. Nem vagy ugyanis biztos abban, hogy jó irányba megy a párkapcsolatod. Ha még magányos vagy, akkor is érdemes lenne csak saját magaddal foglalkozni, így talán jobban meg tudod határozni, hogy mi az, amit valójában keresel egy társban.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon érzelmes hangulatban lehetsz a következő napokban - ez azonban nem jelenti azt, hogy csak pozitív érzéseid lehetnek, sőt, jó néhány olyan pillanatod lehet, amikor elbizonytalanodsz vagy éppen kétségbe esel. A párod pedig nem viselkedik túl megértően veled. Még mielőtt vádaskodni kezdenél, inkább kérdezd meg, hogy neki nincs-e valami gondja-baja, amit szívesen elmondana neked.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon vonzónak érzed magad, tele vagy önbizalommal, ezért aztán olyan tettekre is kapható vagy, amit máskor nem tennél... Ha már van partnered, akkor ne hozd kellemetlen helyzetbe a flörtöléseddel (persze, magadat se!), és ha tudod, hogy féltékeny típus, akkor ne kacérkodj másokkal feleslegesen. Ha azonban még keresed a párod, akkor nyugodtan ismerkedj - a lényeg, hogy próbálj meg nyitottan és rugalmasan állni a többiekhez, és ne ítélj elsőre.

Rák (június 22. - július 22.)
Elég sok kellemetlen élményben lehet részed ezen a héten, és mivel hajlamos vagy saját magadat hibáztatni, hamar melankolikussá válhatsz. Meg kellene tanulnod, hogy a dolgokba nem mindig van beleszólásod, és időnként alkalmazkodnod kell a körülményekhez. A jövő hét elejére szerencsére sokkal jobb hangulatban lehetsz - ehhez azoban az kell, hogy elegendő időt tölts egyedül, és kellően kipihend magad.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Rengeteg lehetőséged lesz a szerelemre a következő napokban, és mivel intuitív és empatikus vagy, nagyszerűen ki is tudod használni ezeket. Még akkor is, ha már évek óta párkapcsolatban élsz, fel tudod éleszteni a szenvedély tüzét: hívd el randevúzni a kedvesedet, vagy lepd meg egy finom vacsorával. Ha pedig még párt keresel, akkor csak az első lépést kell megtenned, utána már teljesen "sima" utad lehet! Csak arra figyelj, hogy ne hengereld le túlságosan a kiszemeltedet.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Kettős szemléletmódot kellene elsajátítanod, hogy tökéletesen boldog lehessen a szerelmi életed: egyrészt, tudnod kell, hogy mit szeretnél általánosságban, másrészt, azzal is tisztában kell lenned, hogy ezeket a célokat milyen kis lépéseken keresztül tudod elérni. A jövő hét végén meglehetősen romantikus hangulatba kerülhetsz, ezért, ha teheted, szervezz egy kisebb utazást a kedveseddel: legyen néhány nap, amikor tényleg csak egymásra figyeltek!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon megértő, kedves és empatikus vagy, és képes vagy a saját igényeidet a háttérbe szorítani a másik kedvéért - ez akkor is jellemző rád, ha már régóta párkapcsolatban élsz, de akkor is, ha még csak most "kóstolgatjátok" egymást a kiszemelteddel. A másiknak nagyon jól eshet, ha bókolsz neki, de az is nagyon jó hatással lehet a kapcsolatodra, ha egyszerűen őszinte vagy, és nem játszod meg magad.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Igen szenvedélyes hangulatban leszel, és meglehetősen erőteljesen állsz a szerelmi ügyekhez: a kedvesed talán egy kicsit lázadozhat az ellen, ahogy kezeled a közös ügyeket, hiszen szinte semmilyen beleszólást nem tűrsz el, és minden lépését irányítani akarod. A hét végén nagyon kellemes órákat tölthetsz el a pároddal vagy a párjelölteddel, ha egy kicsit szelídebben viselkedsz, illetve, ha kész vagy olyan programokat kitalálni, amelyeket nemcsak te, de ő is élvezhet!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Sok dolog foglalkoztat mostanában, a munka, a karrier kérdései kitöltik a gondolataidat, és folyamatosan erről tudsz csak beszélni. A párod pedig, bármilyen toleráns és türelmes legyen is, egy idő után azonban rettenetesen megsértődhet azon, hogy nem figyelsz rá. Próbáld megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet (illetve a pároddal töltött idő és minden egyéb) között. A jövő héten már nyugodtabb leszel, ezért menjetek el együtt sétálni, kirándulni - a szabadban töltött órák mindig feltöltenek energiával!

Bak (december 22. - január 20.)
Elsősorban biztonságot, nyugodtságot keresel a párkapcsolatodban, ám azt tapasztalhatod, hogy a kedvesed meglehetősen kiszámíthatatlanul viselkedik és sokkal szeszélyesebb, mint amilyet te még el tudsz viselni. Igaz, ez egy ideig még szórakoztató is lehet számodra, ám ha túl ritkán követi az általad kijelölt utat, akkor bizony kemény megjegyzéseket tehetsz rá. Igyekezzetek olyan kompromisszumot kötni, amelyben te is megkapod a neked megfelelő visszafogott ragaszkodást, de őt is hagyod kibontakozni!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Legszívesebben egész héten otthon maradnál, beburkolózva egy meleg takaróba a kedveseddel - most egyáltalán nem vágysz dinamikus, felpörgető programokra, a gondolataid a család, a közös fészek körül járnak. Ez nagyon kellemes lehet, mindkettőtök számára, ezérthasználjátok ki ezeket a napokat arra, hogy romantikus filmeket néztek, beszélgette, vagy csak összebújtok. Ha még a kapcsolat korai szakaszában vagytok, akkor akár a jövőt, az elköteleződést érintő kérdések is szóba kerülhetnek közöttetek.

Halak (február 20.-március 20.)
Mély lelki összhangra vágysz kedveseddel, de ha ezt nem kapod meg tőle, akkor csalódott, feszült leszel - most ráadásul más gondok is foglalkoztatnak, így még több babusgatásra, kedvességre lenne szükséged, és elvárod, hogy a másik minden figyelmét rád irányítsa. Ez azonban nem mindig megy könnyen, így lesz néhány nehezebb napotok a következő héten. A legjobb ellenszere ennek talán az, ha több közös, érdekes programot találtok ki: a lényeg, hogy mozduljatok ki a megszokott környezetetekből!