Szerelmi horoszkóp november 13-tól 20-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Eléggé hullámzó lehet a hangulatod a következő napokban, és ez egyáltalán nem segíti, hogy harmonikus kapcsolatot alakíts ki a kedveseddel - ha pedig még párt keresel magadnak, akkor elég kicsi az esély arra, hogy most megtaláld az Igazit. Jövő hét elején már sokkal szebb fényben láthatod a világot, különösen akkor, ha egy kicsit lazítasz és igyekszel pozitívabban állni a világhoz, és azokhoz az emberekhez, akiket megismersz.

Bika (április 21. - május 20.)
A következő napokban nagyon romantikus hangulatban leszel, ennek pedig a párod örülhet a legjobban. Ha van valamilyen vallomás, vagy döntés előtt álltok a kapcsolatotokban, akkor most tedd meg a kellő lépéseket, mert ha nem teszed, akkor talán soha nem lesz még egy ilyen lehetőséged! A jövő hét közepétől még a szokásosnál is vonzóbb leszel, ezért érdemes bevetned a csáberődet, hogy elcsábítsd a kiszemeltedet!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Ami munkanapnak számít az életedben, azt töltsd valóban munkával most, ne pedig azzal, hogy a kedvesedről álmodozol, esetleg párt keresel magadnak az interneten - netán erotikus novellákat olvasgatsz... Ha viszont már befejezted a munkát, akkor érdemes lenne minden energiáddal belevetned magad a flörtölésbe és a randevúzásba! Ha már találtál magadnak párt, akkor is érdemes lenne feldobni a kapcsolatodat néhány izgalmas üzenettel vagy azzal, hogy a fantáziát megmozgató történeteket meséltek egymásnak.

Rák (június 22. - július 22.)
Egy kicsit laposnak, unalmasnak érezheted a kapcsolatodat, de a következő napok nagyszerű lehetőséget jelenthetnek neked arra, hogy egy kis színt, izgalmat csempéssz az életedbe. A változtatásokat elsősorban magadban kell elkezdened: ha úgy látod jónak, akkor menj el fodrászhoz, vagy szerezz be néhány divatos és izgalmas új ruhadarabot! A hétvégén igen energikusnak érezheted magad, ezért érdemes elmenned kirándulni vagy sportolni a partnereddel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Eléggé bizonytalannak érezheted magad, mert úgy érzed, hogy valami nincs rendben a párkapcsolatodban. Még mielőtt kétségbe esnél vagy megpróbálnál bűnöst keresni, inkább gondolkozz el azon, hogy mi mindent szeretnél egy kapcsolattól, mire van szükséged érzelmileg és ezért mit vagy hajlandó cserébe felajánlani. Hallgass az ösztöneidre, a belső hangodra - most biztosan a jó utat mutatják meg neked!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Elkeseredetten keresel valamit, de talán még te magad sem tudod, hogy mit; így pedig nehéz lehet "magadévá tenni" azt, ha szembe jön veled az utcán. Talán előbb saját magadban kellene letisztáznod, hogy mit is szeretnél. Ugyanakkor nyitottnak kell lenned: ne akarj túl magas elvárásokat állítani az ellenkező nem tagjai elé, mert így senki nem tudja átugrani azt a bizonyos lécet...

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
A barátság és szerelem most összekeveredhet az életedben: ha már párkapcsolatban élsz, akkor rádöbbenhetsz, hogy a kedvesed egyben a legjobb barátod is, akire mindig számíthatsz és olyan helyzetekben is melletted áll, amire igazából nem is számítasz. Ha pedig még csak keresed a párodat, akkor egy olyan személlyel hozhat össze a sors, akivel már régebb óta ismeritek egymást, és akire eddig csak barátként tekintettél. A vele való kapcsolatod most igazán új (és nagyon boldog) irányt vehet.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Mindent megpróbálsz irányítani, még azokat a dolgokat is, amelyek felett valójában nincs hatalmad. Még mielőtt a kedvesed fellázadna a zsarnokoskodásod ellen, inkább próbáld meg finoman "terelgetni" - és amiben csak lehet, kérd ki a véleményét! A jövő hét elején titkokkal kell szembesülnöd: akár saját magad elől rejtegetd ezeket, akár más bízza rád őket, igyekezz megőrizni és feldolgozni ezeket. Arra azonban ügyelj, hogy semmiképpen ne élj vissza a rád bízott információkkal!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Jó néhány megválaszolatlan kérdés motoszkál benned mostanában, de a lelked mélyén tartasz attól, hogy nyíltan feltedd ezeket a kedvesednek - sőt, saját magaddal szemben is inkább a titkolózást, a dolgok takargatását választod. Ha máshogy már nem megy, akkor fogalmazd át a kérdéseidet - vagy éppen keresd olyan helyen a válaszokat, amelyekre eddig még nem gondoltál. A következő hét sem a vad, szenvedélyes randevúk időszaka lesz a számodra, inkább a meghitt, beszélgetős estéké.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon szerencsés időszak elé nézel, de saját magadnak is tenned kell azért, hogy megoldódjanak a párkapcsolati problémáid - igaz, az előfordulhat, hogy valójában nincs is semmi baj veletek, de legalább erre rádöbbenhetsz ezen a héten. A jövő hét közepétől túlságosan elfoglalt lehetsz, és nem nagyon marad időd a szerelemre, ezért a randevúkat érdemes még ezen a hétvégén "lerendezned".

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Mindenre nyitott vagy most, és a szerelemben is minél több dolgot szeretnél kipróbálni. Mindössze egy megfelelő partnert kell találnod ehhez - ehhez viszont az kell, hogy megragadd a kínálkozó lehetőségeket. Ha még párt keresel magadnak, akkor igyekezz minél több emberrel megismerkedni, hátha egyikükben megleled azt, amit keresel. Ha pedig már párkapcsolatban élsz, akkor igyekezz minél több időt a kedveseddel tölteni - így biztosan meg tudod vele osztani az ötleteidet.

Halak (február 20.-március 20.)
Rettenetesen unatkozhatsz a hétköznapjaidon, minden gondolatod a szerelem körül forog, még akkor is, amikor tudod, hogy másra kellene koncentrálnod. Ha már nem bírod egy kis flörtölés, egy kis romantika nélkül, akkor találj módot arra, hogy minél több jusson neked ebből: menj el bulizni, vagy hívj meg valakit (akit már régen kiszemeltél magadnak) kávézni, esetleg tervezz egy igazán érzéki randevút a kedveseddel. A lényeg, hogy legyél kreatív, és ne hagyd, hogy az unalom és a megszokás uralkodjon el az életeden!