Karrierhoroszkóp november 3-tól 9-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Lesz néhány konfliktusod a munkahelyeden, elsősorban azért, mert nem értesz egyet a feletteseid, főnökeid véleményével, és ennek bizony hangot is adsz. Ha túlságosan görcsösen, vagy éppen túl erőszakosan akarod másokra erőltetni a véleményedet, annak semmiképpen nem lesz jó eredménye. Csak megsértesz, elriasztasz magadtól így másokat! Legyél laza, közvetlen, de magabiztos, így bárkit meg tudsz győzni az igazadról.

Bika (április 21. - május 20.)
A hét elején próbálj meg egy kicsit a kollégáid vagy az ügyfeled igényeivel foglalkozni: próbáld meg kideríteni, hogy mit szeretnének, milyen elvárásaik vannak veled szemben. Nem kell nagy dolgokra számítanod, így szerencsére nem kell túl sokat változtatnod ahhoz, hogy megfelelj nekik. A hét vége felé próbálj meg információkat gyűjteni a munkádról, vagy éppen arról az új karrierlehetőségről, amelyre régóta kacsintgatsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Kihívásokkal kell szembenézned a következő napokban, pedig ezekhez most egyáltalán nincs kedved - sőt, az, hogy folyamatosan bizonygatnod kell a tehetségedet, kifejezetten rossz hangulattal tölthet el. Igyekezz minél hamarabb letudni a feladataidat, és koncentrálj inkább a szabadidő óráira. A hét második felében egy olyan élményben lehet részed, amely teljesen megváltoztathatja a hozzáállásodat és a világlátásodat - még akkor is, ha először nem tulajdonítasz neki túl nagy jelentőséget.

Rák (június 22. - július 22.)
Elég sok feladatod lesz a héten, és nagyon sokrétűek is lesznek azok a dolgok, amelyeket el kell intézned. Szerencsére azonban pozitív hangulatban állsz ezekhez a feladataidhoz, és hamar végezhetsz is velük. Sőt, nagyon elegánsan, már-már virtuóz módon tudsz mindent megszervezni, amivel lenyűgözheted a kollégáidat és a főnökeidet - ennek azonban az lesz az eredménye, hogy egyre több és több feladatot rakhatnak a nyakadba. Mindenképpen a sarkadra kell állnod, ha nem akarod, hogy egy pillanatnyi szabadidőd se maradjon a nap végére!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nehezebb heted lesz, mint amire számítottál, mert egymás után történhetnek olyan fura események veled, amelyek valami miatt kizökkenthetnek a napi ritmusodból. Próbáld meg lazán felfogni az életet, és ne "görcsölj rá" semmire, mert azzal csak saját magadat idegesíted; a problémák nagy része pedig könnyen megoldódhat, ráadásul úgy, hogy neked szinte semmit nem kell tenned ezért. Bár ez nem mindig célravezető, most kifejezetten jól sülhet el, ha egy kicsit halogatod a dolgokat, és csak a legszükségesebbeket végzed el időben.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Igen kreatív lehetsz a következő napokban, rengeteg jobbnál jobb ötleted van, már csak azt kellene eldöntened, hogy melyiket valósítsd meg ezek közül. Akkor járnál a legjobban, ha mindent, ami csak az eszedbe jut, felírnál egy kedvedre való jegyzetfüzetbe, hogy ha éppen kifogytál az ihletből, elő tudd kapni! A hét második felében már nehezebb napjaid lesznek, mert elég sok hiba és mulasztás derülhet ki. Mielőtt elkezdenél bűnöst keresni, vagy éppen saját magadat ostoroznád, inkább koncentrálj arra, hogyan oldd meg a felmerült problémákat.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nem vagy túlságosan tisztában azzal, ami a munkahelyeden folyik, az elmúlt napokban, hetekben ugyanis nem tulajdonítottál túl sok jelentőséget azoknak az információknak, amelyek eljutottak hozzád - ennek pedig most nagyon kellemetlen következményei lehetnek. Nemcsak azért, mert neked szegezhetnek olyan kérdéseket, melyekre egyáltalán nem tudod a választ, de olyan meglepetések is érhetnek, amelyek az egész napodat elronhatják... Készülj fel ezekre - vesd be barátságos, diplomatikus énedet, hogy kiszedd a többiekből, amit esetleg megpróbálnak eltitkolni!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Elég kemény hétnek nézel elébe, folyamatosan olyan emberekkel találkozol, akik megpróbálnak keresztbe tenni neked vagy igyekeznek aláásni az önbizalmadat: kötözködnek veled, gúnyolódnak, vagy csak egyszerűen ostobának néznek. Még mielőtt felkapnád a vizet, és kőkeményen visszavágnál nekik, inkább próbáld meg kideríteni, hogy mi rejtőzhet a cselekedeteik hátterében. A hét végén lazíts egy kicsit többet: nyugodtan töltsd a napot álmodozással, ha ahhoz van kedved!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Szedd össze - akár magadban, akár egy jegyzetfüzetben vagy a naplódban -, hogy melyek azok az alapértékek, amelyek meghatározzák az egész életedet, vagy amelyek szerint élni szeretnél. A következő napokban igencsak szükséged lehet erre a kemény és biztos érzelmi háttérre, mert jó néhány olyan helyzettel találkozhatsz, mikor te magad is megkérdőjelezed, hogy amit teszel, az megfelelő-e. Bízz magadban, és ne félj attól se, hogy esetleg szembe mész a tömeggel. A hétvégén igyekezz egy olyan dologgal foglalkozni, ami egyáltalán nem kötődik a munkádhoz.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon friss és élénk vagy a hét első napjaiban, örömmel szeded össze és fogadod be az információkat, és még a legpepecselősebb feladatokat is élvezettel végzed el - ez a jó hangulat szerencsére nagyon sokáig kitart, sőt, még fokozódhat is, ha igyekszel minél több kollégáddal jó viszonyt kialakítani (ez könnyebb, mint gondolnád: hívd meg őket kávézni, ebédelni, vagy tegyél nekik apróbb szívességeket). A kommunikációs képességeid a hét utolsó napjaidban szinte tündökölnek, ezért, ha tárgyalások várnak rád, időzítsd ezeket péntekre, vagy a hétvégére.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Engedd egy kicsit a kollégáidat is érvényesülni, ne csak te akarj a reflektorfényben tündökölni - egyrészt, te magad is belefáradhatsz ebbe a szerepbe, másrészt, így soha nem jöhetsz rá arra, hogy a többiek is ügyesek, tehetségesek. Ráadásul, a kollégák tehetségét ki is használhatnád, ha hajlandó lennél együttműködni velük. Igaz, ehhez valamivel több szervezőkézségre lesz szükséged, de szerencsére ezeket a feladatokat könnyebben meg tudod oldani, mint gondolnád.

Halak (február 20. - március 20.)
Olyan kihívások elé állíthat ez a hét, melyek teljesen idegenek a számodra: nemcsak vezetői feladatokat kell ellátnod, de keményen meg is kell védened az álláspontodat, sőt, határozottan meg kell másokat győznöd az igazadról. Bár ettől egy kicsit tarthatsz az elején, a végén minden jól sül majd el. Különösen akkor jöhetsz jól ki a helyzetből, ha megbízol a közvetlen munkatársaidban, és rájuk bízod magad. A lojalitásuk most sokat segíthet neked, még akkor is, ha látszólag harapós, nemtörődöm vagy éppen egoista embereknek tűnnek.