Heti horoszkóp november 24-től december 1-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Igazi vezető lehetsz az életben - feltéve, ha elfogadod ezt a szerepet, és nem próbálsz meg minduntalan kibújni a felelősség alól. Most ugyanis minden lehetőséged meglesz arra, hogy bizonyíts, és megmutasd a tehetségedet, akár a munkában, akár a hobbidban, vagy éppen a baráti kapcsolataid területén. Arra is van most lehetőséged, hogy meghatározd a hosszú távú céljaidat - sőt, most az első lépéseket is megteheted a megvalósulásításuk felé!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon szerencsésnek érzed magad, ezért olyan dolgokra is kapható vagy, amelyektől máskor húzódozol, vagy túlságosan is komolytalannak gondolod őket. Ennek a játékosságnak pedig az egész környezeted nagyon örülhet, ezért igen kellemes pillanatokat tölthetsz együtt a barátaiddal vagy a családtagjaddal. Te magad is boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagy, mint máskor, és képes vagy teljes egészében élvezni az életet!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Regeteg ismerősöd van, ám eljött annak az ideje, hogy "szelektálj" egy kicsit közöttük: egyszerűen nincs annyi időd, hogy mindenkivel egyformán sokat foglalkozz, és meg kell tanulnod nemet mondani azoknak (persze, nem állandóan), akik nem állnak hozzád olyan közel. Másokkal viszont, akikben látsz elég "potenciált", érdemes lenne még jobban elmélyíteni a kapcsolatodat. Szerencsére, most az emberismereted is kitűnően működik, és ösztönösen tudod, hogy kivel érdemes többet együtt lenni.

Rák (június 22. - július 22.)
Sok átalakulás mehet most végbe az életedben, elsősorban az emberi kapcsolataid, illetve az ezekhez való viszonyod változik meg - az viszont, hogy jó vagy rossz irányba, csak rajtad múlik! Az is változhat mostanában, hogy "mennyire vagy jelen" a saját életedben: ha eddig visszahúzódó voltál, akkor most jobban az előtérbe kerülhetsz, ha pedig korábban is fürödtél a népszerűségben, akkor most talán kicsit túl sok is lesz a jóból... Mindenképpen szánj arra is időt, hogy egy kicsit visszavonulhass.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon erős benned a vágy, hogy valami világraszólót tegyél, amivel nemcsak a saját, de a többi ember életét is megváltoztathatod. Előbb azonban saját magadban kellene rendet tenned. Ugyanakkor a következő időszak nagyon jó lehet arra, hogy hosszú távon is előnyös változtatásokat eszközölj az életmódodon: kezdd el szelektíven gyűjteni a szemetet, tanuld meg jobban beosztani a pénzedet, vagy szabadulj meg az otthonodban felhalmozódott limlomoktól. Most a családtagjaidat is meg tudod győzni arról, hogy ezek a jó lépések!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Meglehetősen élénk napokra kell számítanod: mintha valaki erővel rángatott volna ki abból a sötét sarokból, amelybe oly' lelkesen bújtál el. Több új barátra is szert tehetsz a következő időszakban, és az eddig lazább kapcsolatokat is elmélyítheted. Ez nagyon jó dolog, ám azzal is szembe kell nézned, hogy - éppen a nagy népszerűség miatt - kicsit bizonytalanabb lehetsz, és az önbizalmad is megcsappanhat. A párod, vagy a legközelebbi családtagjaid biztosan fel tudnak vidítni.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Meglepheted a környezetedet, hiszen mostanában egyáltalán nem arról az élénk társadalmi életról vagy ismert, ami korábban talán a legjellemzőbb tulajdonságod volt: szívesebben maradsz otthon, örömmel teszel-veszel a konyhában, szívesen beszélgetsz a családtagjaiddal, és azt élvezed a legjobban, ha a takaró alá bújhaszt egy érdekes könyvvel. Mindenképpen csendesebb napjaid lesznek, amelyek hosszú időre feltölthetnek energiával, és abban is segíthetnek neked, hogy újraértelmezd a motivációidat.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Eléggé drasztikus változásokra kell felkészülnöd a következő napokban (és ez a változás, sajnos/szerencsére, állandósul is majd), elsősorban az emberi kapcsolataid alakulnak majd át, oly módon, amelyre nem is számítottál. Bizonyos barátaid, ismerőseid eltávolodhatnak tőled, mások viszont igyekeznek minél közelebb kerülni hozzád. Ennek következményeként akár egy teljesen új életben is részed lehet: új szórakozási formákat vagy hobbikat ismerhetsz meg, és a karrieredben is lesz néhány új "útvonal", amelyek közül választhatsz.

Nyilas (november 22. - december 21.)
A következő héten elmélyítheted a kapcsolataidat a számodra fontos emberekkel - és bizony önmagaddal is. Lehetőséget kaphatsz arra, hogy megismerj mélyebb motivációkat az életedben, illetve, hogy többet tudj meg a barátaidról, családtagjaidról. Talán régi titkokra is fény derülhet, és ezek a dolgok teljesen új megvilágításba helyezik azokat az embereket, akikről, azt hitted, mindent tudsz. Csütörtöktől megoldást találhatsz egy régóta gondot okozó (ingatlannal vagy anyagiakkal kapcsolatos) ügyre.

Bak (december 22. - január 20.)
Teljesen elkápráztathatod a környezetedet azzal, hogy elegánsan és nyíltan vagy kész átvenni az irányítást a (sokszor bizony zavaros) ügyek felett. Mivel korábban szívesebben tevékenykedtél a színfalak mögött, most mindenki csodálkozva veheti tudomásul, hogy örömmel állsz ki a többi ember elé, és erőteljesen, aktívan fejezed ki a véleményedet. Mintha híres szarkazmusodból, kritikusságodból is veszítettél volna - és ennek szintén kedvező hatása lesz, már ami a kapcsolataidat illeti.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A zavaros, csip-csup problémákkal teli életterületeid (elsősorban az anyagiak és a karrier) most teljesen új energiákat kaphatnak, és valamilyen úton-módon, lassan minden megoldódik; talán nem is veszed észre, csupán az eredményeket. A hét közepétől mindent egy mélyebb, spirituálisabb nézőpontból kezdesz viszgálni, és sokkal jobban érdekelnek azok a könyvek, filmek vagy éppen beszélgetések, melyek a nagy "miért?"-ekre próbálnak választ találni.

Halak (február 20. - március 20.)
Az elmúlt időszakban nagyon szigorú voltál másokhoz is, és önmagadhoz is, és ennek a kemény "harcnak" most érzéleheted az eredményét. A visszautasítottak új, előnyösebb ajánlatokkal térnek vissza hozzád, és az életminőségedben is jelentős javulás várható. Sőt, talán olyan helyekről érkezik hozzád a hála és a köszönet, ahonnan nem is számítottál rá.