Heti horoszkóp november 10-től 16-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Ha stabil és biztos hátteret szerettél volna magadnak, akkor most sikeresen léphetsz előre ebben: több lehetőséget is kaphatsz arra, hogy felépítsd magadnak ezt az erős várat - a legfontosabb feladatod talán az lehet, hogy őszintén, nyíltan fogalmazd meg a vágyaidat, és ne akarj olyan kérdésekben kompromisszumot kötni, amelyekkel kapcsolatban kész terveid vannak. A közeljövőben várhat rád egy nagyobb utazás, lehet, hogy már most el kellene kezdened a szervezkedést.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon kellemes, sikeres és boldog napoknak nézel elébe, amikor minden a terveid szerint alakul: talán csak azt kell eldöntened, hogy mely életterületet szeretnél a legjobban kiélvezni... Ez a hét a hosszú távú kapcsolatok létrejöttéről és megerősítéséről is szólhat neked; ha pedig valamilyen befektetést szeretnél, vagy tartós fogyasztási cikket vásárolnál (akár lakást vagy autót szeretnél venni) , akkor most érdemes megtenned a szükséges lépéseket.

Ikrek (május 21. - június 21.)
A következő napok a lelki megújulásról szólhatnak neked: itt az ideje, hogy megszabadulj a múlt béklyóitól - amiből bizony van éppen elég -, és újraértelmezd az életedet. Érdemes lenne néhány napot az elmélkedésre szánni, és ha bizonytalan vagy az "elengedéssel" kapcsolatban, akkor keress fel egy szakembert, aki segíthet neked ebben (pl. pszichológust vagy kineziológust). A hét második felében törődj egy kicsit többet a hobbiddal, azokkal a tevékenységekkel, amelyeket igazán élvezel.

Rák (június 22. - július 22.)
Igen élénk és energikus lehetsz a következő napokban, különösen a családi ügyeket és a párkapcsolatodat érintő kérdésekben. Ha valamilyen bonyolult, régóta húzódó ügyetek van, akkor most sikerrel oldhatjátok meg ezt - ráadásul kompromisszumot is könnyebb kötni ezen a héten! A hét második felében az életed kreatív oldala lehet hangsúlyosabb: menj el egy kiállításra, vagy alkoss te magad valamit, a téged érdeklő témákról pedig beszélgess sokat, mert az ismerőseid teljesen új megvilágításba helyezhetnek régebbi problémákat is.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A következő héten sokkal őszintébb, nyíltabb és szókimondóbb lehetsz, mint egyébként, és bár ez együtt járhat néhány kellemetlen élménnyel - hiszen akkor sem tudsz csomót kötni a nyelvedre, amikor pedig a hallgatásnak több értelme lenne -, sokat tanulhatsz magadról és a többi emberről is. Most teljes mellszélességgel ki tudsz állni a neked fontos ügyek mellett, és az is előfordulhat, hogy végre elszánod magad olyan komoly döntésekre, amelyeket már hónapok óta halogatsz. Ezzel pedig csak előbbre léphetsz az életedben.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ezekben a napokban az érzelmek lesznek a legfontosabbak a számodra, és végre megmutathatod a valódi, sallang- és modorosságmentes énedet azoknak az embereknek, akik a legközelebb állnak hozzád. Szerencsére, most sokkal könnyedebb és vidámabb hangulatban leszel, mint máskor szoktál lenni, ezért még a nagy vallomások is valahogy "lazábban" csúsznak ki a szádon. Ennek semmilyen negatív hatása nem lesz az életedre, sőt, még te magad is élvezheted, milyen őszintének és felszabadultnak lenni, a megfelelés kényszere nélkül.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Legszívesebben egész héten otthon maradnál, és el sem mozdulnál a szeretteid mellől. Az otthonod, a saját kis kuckód is kiemelten fontos szerepet kaphat az életedben: a szokásosnál lényegesebb lesz neked, hogy biztonságban érezd magad, és olyan nyugalmas környezetben lehess, amelyben semmi nem zavarja meg a pihenés óráit. A hét végétől furcsa, határozottsággal keveredő nyugalom lesz úrrá rajtad, és az önbizalmad is megnő; ezt mások is észreveszik, ezért ne lepődj meg, ha többen keresik a társaságodat, mint egyébként.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Most bizonyítást nyerhet az életedben az a régi tézis, hogy az ellentétek vonzzák egymást: csupa olyan emberrel hozhat össze a sors, akik először egyáltalán nem szimpatikusak neked, később azonban kiderül, hogy nagyon sok mindenben egyetértetek, és rednkívül jól tudtok együttműködni. A hét második felében megnő az igényed arra, hogy megoszd a gondolataidat másokkal, és a barátságokra is nagyobb szükséged lehet - érdemes lenne olyan emberekkel is keresned vagy felvenned a kapcsolatot, akivel korábban hűvösebb volt a viszonyotok.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Most sikerrel állsz ki saját magadért, ezért ha valamilyen régóta húzódó, kellemetlen ügy végére szeretnél pontot tenni, a következő napok nagyon alkalmasak lehetnek arra, hogy leülj a másik féllel, és mindent alaposan megtárgyaljatok -sőt, most semmiféle hátrányt nem szenvedsz majd, mindenből te jöhetsz ki győztesen (ez még akkor is igaz lehet, ha most még nem érzékeled a pozitívumokat, az idő mindenképpen téged igazol majd). A hét végétől egy új korszak kezdődhet az életedben, ezért, ha szeretnél valamilyen új szokást bevezeteni, akkor ezt időzítsd a hét második felére.

Bak (december 22. - január 20.)
Teljesen új, friss szemmel tudod figyelni a világot, és bár a szíved mélyén megmaradsz konzervatívnak és hagyománytisztelőnek, most sokkal könnyebben fogadod el a meglepő, szokatlan megoldási lehetőségeket - ez pedig elvezethet oda, hogy még a régóta húzódó problémákra is könnyebben találsz megoldást, mert képes vagy kreatívan szemlélni az ügyeidet. Csütörtöktől ez az új szemléletmód a saját lényed felé fordul: lehetséges, hogy új vágyakat, motivációkat, vagy éppen tehetséget fedezel fel magadban. Semmiképpen ne hagyd ezeket kiaknázatlanul!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Jó néhány régi gátlásoddal vagy félelmeddel kell szembe nézned ezen a héten, de szerencsére, minden körülmény adott ahhoz, hogy feldolgozd, "meggyógyítsd" ezeket. A tapasztalatokon keresztül pedig még inkább fejlődhet a lelked, képes leszel teljesen új szemmel nézni saját magadat - az pedig, hogy legyőzted a múlt "démonait", és szembeszálltál a régi sérelmekkel, hatalmasat lendíthet az önbizalmadon. Bár a következő napokban érdemes az önvizsgálatra szánni a legtöbb időt, ne mondj le arról sem, hogy néhány órát a barátaiddal tölts el. A legjobban akkor jártok, ha valamilyen kreatív programban vesztek részt együtt.

Halak (február 20. - március 20.)
Egy kicsit elakadtál az életedben, nem nagyon tudod, hogy merre kellene menned - sőt, még abban sem vagy biztos igazán, hogy a vágyaid valódiak-e, vagy csak valaki ráderőltette ezeket, te pedig (mivel szeretnél megfelelni másoknak) igent mondtál, anélkül, hogy valóban átéreznéd ezeket. A bizonytalanságokat most leginkább a rokonaiddal, vagy a korban hozzád közel álló barátokkal tudod megbeszélni, és ők olyan tanácsokat adhatnak neked, amelyeket kifejezetten könnyen tartasz be. A hét végén használd ki a nevetés jótékony erejét: játssz valamit a barátaiddal, nézz meg egy jó vígjátékot, vagy csak hülyéskedj önfeledten a családtagjaiddal!