Szerelmi horoszkóp október 23-tól 30-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Annyira vonzó leszel a következő napokban, hogy teljesen felesleges lenne olcsó, de hatásos trükköket bevetned azért, hogy megnyerj magadnak valakit: elég lesz, ha önmagadat adod! Legyél energikus, vidám és lelkes - amilyen egyébként is lenni szoktál -, és csábítsd el a kiszemeltedet valamilyen sportprogram, kirándulás vagy más "kalandos randevú" során.

Bika (április 21. - május 20.)
Olyan helyekről érkezhetnek neked romantikus és érzéki jelzések, ahonnan nem is várod. Ha még nem találtál magadnak párt, akkor ez nagyon kellemes meglepetés lehet neked, és jó néhány randevút szervezhetsz meg sikerrel a következő napokban... Ha azonban már párkapcsolatban élsz, akkor kérdezd meg magadtól, van-e értelme belemenni egy bizonytalan kalandba, csak a "pezsgés" kedvéért, vagy inkább maradsz a biztos, ám megszokott kapcsolatodban...

Ikrek (május 21. - június 21.)
Eléggé nehéz napjaid lehetnek, mert sok mindent félreértesz, amit a kedvesed mond vagy tesz. Ez pedig könnyen vezethet vádaskodáshoz, sértődésekhez vagy vitákhoz. Még mielőtt folyamatosan szapulnád őt, inkább koncentrálj valami másra: fordíts több energiát a munkára, a testedzésre vagy éppen a családtagjaidra és a barátaidra. A jövő héten szerencsére visszatalálsz a párodhoz, és nagyon szép, őszinte szeretettel fordulhattok egymás felé.

Rák (június 22. - július 22.)
Nem lenne szabad mindent csak a saját szemszögedből vizsgálni, mert a kedvese véleménye éppen olyan fontos, mint a tied! Sőt, bizonyos helyzetekben talán még jobban számít, mint amit te gondolsz! A jövő hét elején egy foglalkozz többet saját magaddal, elsősorban a fizikai jól-léteddel és az egészségeddel. Ha tökéletesen jól érzed magad a bőrödben, akkor valószínűleg a pároddal is jobban megértitek majd egymást.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Lehet, hogy egy kicsit több engedményt kell tenned a kedvesednek, mert szóvá teheti, hogy milyen szigorú vagy vele, és talán azt is nehezen viseli, hogy az élete minden területét irányítani próbálod - persze, megkérdezed, hogy ő mit szeretne, de ezt sokszor egyáltalán nem veszed figyelembe... Egy nagy, mély beszélgetésnek is elérkezett az ideje, de arra figyelj, hogy maradj objektív!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Képes leszel egy sor apró "új" tulajdonságot felfedezni a szerelmedben - jót és rosszat egyaránt. A legnagyobb feladatod talán az lesz, hogy megtanuld értékelni a másikat, az kicsiny, bosszantó dolgokat pedig hagyd figyelmen kívül, vagy, legalább ne tulajdoníts nekik túl nagy jelentőséget... A hét végén legyél egy kicsit "lazább", és élvezd az életet! Menj el a kedveseddel egy különleges étterembe, nézzetek meg egy humoros filmet, és beszélgessetek sokat!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Bár nagyon vonzónak érzed magad, mégsem tudsz teljes figyelemmel a szerelemre koncentrálni, túl sok gondolat tölti meg az agyadat - és amíg azokat nem rendezed, addig eszedbe sem jut, hogy a randevúkon vagy az érzéki éjszakákon törd a fejed. A jövő héten azonban megváltozik a hozzáállásod (és a lelkedben felállított fontossági sorrend is...), és örömmel indulsz "csábító túrára". Próbálj egy kicsit merészebben öltözködni, hogy még jobban felhívd magadra a figyelmet.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Ezen a héten az intimitás kerülhet a figyelmed középpontjába: sokkal jobban élvezed a meghitt együttléteket, mint a vad és szenvedélyes randevúkat. Ráadásul sokkal szívesebben maradsz otthon, egyáltalán nem élvezed a szórakozóhelyeket, bulikat. A jövő hét elején azonban, különösen, ha még nem találtad meg a párodat, mindenképpen mozdulj ki egy kicsit otthonról, mert jó eséllyel találkozhatsz egy meglehetősen vonzó illetővel, akivel első pillanatban megtaláljátok a közös hangot!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Akkor leszel igazán hatékony a szerelemben (és erre bizony szükséged lehet...), ha mindent alaposan megtervezel előre: ha már párkapcsolatban élsz, akkor találj ki valamilyen érdekes programot a szabadnapjaitokra, ha pedig még keresed a partnered, akkor szervezz magadnak minden napra valamilyen "ismerkedési lehetőséget", vagy hívj el randevúra valakit, akit korábban már kinéztél magadnak. Mivel nagyon vonzó vagy - külső és belső szempontból egyaránt -, mindenképpen sikeres leszel!

Bak (december 22. - január 20.)
Egyáltalán nem tudsz a szerelemre és a romantikára koncentrálni, mert a munka, a karrier és az anyagiak kötik le a szellemi energiáidat - még a szabadnapjaidon is ezeken töröd a fejedet. A kedvesed nagyon igyekszik, és mindent megtenne azért, hogy elcsábítson. Mindkettőtök dolgát megkönnyítenéd, ha nyíltan elmondanád, hogy mit is szeretnél - biztos, hogy a párod kész teljesíteni a legvadabb kívánságaidat is!

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Meglepően vad napjaid lehetnek: nyoma sincs benned a hűvösségnek, a számításnak; kifejezetten szenvedélyes vagy és ezzel bizony meglepheted a kedvesedet. Talán egy kicsit el is bizonytalanítod, hiszen nem tudja, hogyan kezelje ezeket az érzelmeidet. A jövő hét eljén ez a vadság túlérzékenységbe csaphat át, amikor mindenen megsértődsz, és nagyon nehezen viseled, ha valami nem a szád íze szerint alakul.

Halak (február 20.-március 20.)
Nagyon romantikus hangulatban leszel, és ez azt is jelenti, hogy egy kicsit többet próbálsz meg kihozni a napjaidból, mint amennyi alapból bennük van. Ehhez azonban az kell, hogy egyértelművé tedd azokat az üzeneteket, amelyeket a kedvesed felé közvetítesz: ahelyett, hogy csak célozgatnál, mondd meg nyíltan, hogy mit szeretnél! A jövő hét elején próbálj meg elvonatkoztatni az külsőségektől, és igyekezz a felszín mögé is nézni!