Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Nyilas csillagjegyben halad, szextilben áll a Vénusszal és a Merkúrral is - ezért kellemes napunk lehet, kedves magatartás jellemző ránk, elmondható, hogy sokkal simulékonyabbak vagyunk, mint máskor.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Nyilas csillagjegyben halad. A mai napon hatalmas szerepet kaphat az életünkben a sport és a mozgás - különösen a szabadban végzett mozgásformák -, ezért még akkor is érdemes egy kicsit kimozdulnunk otthonról, ha egyébként inkább lustálkodni szeretünk jobban. Mivel meglepően optimista hangulatban vagyunk, kipróbálhatunk valamilyen szokatlan, ismeretlen sportot is, amitől eddig önbizalomhiány miatt tartózkodtunk.

A Nyilas uralja a combok és a csípő területét, ezért ha szeretnénk felvenni a harcot a narancsbőr ellen, akkor a mai napon sikerrel kezdhetünk el egy testfeszesítő kúrát. A fahéj ismert bőrfeszesítő és méregtelenítő hatásáról, ám legyünk vele óvatosak, mert könnyen válthat ki allergiás reakciót.

Ma a Hold szextilben áll a Vénusszal és a Merkúrral is - ezért kellemes napunk lehet, kedves magatartás jellemző ránk, elmondható, hogy sokkal simulékonyabbak vagyunk, mint máskor. Szívesen beszélgetünk másokkal, örömmel osztjuk meg a gondolatainkat a szeretteinkkel. Ráadásul békülékenyebben viselkedünk egymással, és kerüljük a konfliktusokat. Abban az esetben, ha a mai napon vitába csöppenünk, könnyen lehet, hogy humorral vesszük el a dolog élét.

A Merkúr hatására nyugodtan megoszthatjuk az érzelmeinket és a gondolatainkat másokkal, nem kell attól tartanunk, hogy esetleg félreértenek minket. Alkalmas a mai nap tanulmányokra is, s minden olyan tevékenységre, amely a kommunikációval, ismeretszerzéssel kapcsolatos. Arra is jó lehet ez a nap, hogy saját magunkról többet tudjuk meg: kérdezzük meg magunktól, melyek azok a dolgok, amelyekért teljes mértékben ki tudunk állni, amelyekben a legerősebben hiszünk. Egy-egy ilyen önvallomás után sokkal határozottabbak és bátrabbak lehetünk, hiszen tudjuk azt, mi az ami fontos az életünkben.