Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma belép a Szűz jegyébe és együtt áll a Szaturnusszal. Ha valamilyen nagyobb, komolyabb elképzelést szeretnénk véghezvinni, akkor kérjünk segítséget idősebb, tapasztaltabb ismerősöktől. A mai napon könnyedén magunk mellé tudunk állítani bárkit.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Szűz jegyében jár. Különösen sokat beszélhetünk, ellenállhatatlan közléskényszer lesz úrrá rajtunk. Rengeteg szellemi, idegi energiák lesz, amelyet érdemes minél inkább kihasználni: ez a jegyhelyzet segíti a gyakorlatias, praktikus, rendszerező gondolkodást. Ha azonban nem tudjuk ezeket az energiákat jó irányba terelni, igen idegesek és feszültek lehetünk, az önbizalmunk is megcsappanhat, könnyen azt érezhetjük, hogy sehogy sem tudunk sikereket elérni az életben.

A Szűz jegyében álló Hold segíti a kommunikációt, különösen írásban tudjuk magunkat nagyon jól kifejezni. Ma a kritikai érzékünk is fejlettebb lehet, mint más napokon, és a vitákban is nagyszerű partnernek bizonyulhatunk. Ugyanakkor az is igaz, hogy csípős nyelvünk komoly problémákat okozhat, és kritikus megjegyzéseinkkel könnyedén megbánthatjuk azokat, akiket valójában a legjobban szeretünk.

A Hold a mai napon együtt áll a Szaturnusszal. Vizsgáljuk felül a hosszú távú terveinket, mi mindent szeretnénk elérni az elkövetkező hónapokban, években. Akár le is írhatjuk a céljainkat - szakértők szerint ez a lépés segíthet abban, hogy minél hatékonyabban tudjuk megvalósítani, amit szeretnénk. Érdemes lehet kidolgozni egy stratégiát is: gondoljuk át, pontosan mit kell tennünk ahhoz, hogy minden a terveink szerint alakuljon. A fontosabb kérdéseket megvitathatjuk családtagjainkkal is, a mai napon nagyon jól tudunk együttműködni másokkal. Ha valamilyen nagyobb, komolyabb elképzelést szeretnénk véghezvinni, akkor kérjünk segítséget idősebb, tapasztaltabb ismerősöktől. A mai napon könnyedén magunk mellé tudunk állítani bárkit.