Heti horoszkóp augusztus 25-től szeptember 1-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon sok vitára számíthatsz a következő héten, ráadásul ezek egy része több feszültséget okozhat az életedben, mint szeretnéd: olyan emberek próbálnak ugyanis meggyőzni az igazukról, akiknek a véleményére egyáltalán nem adsz, sőt, még azt is tudhatod, hogy nem értenek az adott témához. Ahelyett, hogy lépten-nyomon kioktatnád az illetőt, inkább egyszerűen kerüld el a vele való találkozást. Ha pedig a szeretteiddel kerülne sor veszekedésre, akkor inkább engedj te! Ha most kész vagy kompromisszumot kötni, akkor legközelebb tiéd lehet az utolsó szó.

Bika (április 21. - május 20.)
Hajlamos lehetsz arra, hogy a sikert vagy sikertelenséget a jó vagy rossz szerencsére fogd, és hagyod, hogy túlságosan befolyásolják a körülmények a hangulatodat. Ha minden tudásoddal egy dologra összpontosítasz, akkor bizonyosan sikert aratsz, és nem kell a szerencsében, vagy mások jóindulatában reménykedned. A hét második felében, az elvégzett munka jutalmaként, vásárolj magadnak új ruhákat, könyveket, néhány érdekes dvd-t vagy kényeztesd magad más módon. Most a lelkednek is jót tesz majd, ha szélesíted egy kicsit a horizontodat és új dolgokat ismersz meg!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Ezen a héten a tanulás és az ismeretszerzés kerül az életed középpontjába - nagyon szeretnél végre előbbre lépni, ezért hatalmas erőfeszítésekre vagy képes, akár arra is, hogy hosszú órákon keresztül bújd a szakirodalmat vagy az internetet néhány információ után. A megszerzett tudást azonban rendszerezned is kellene, ez azonban már korántsem megy olyan könnyen... Azt azonban ne engedd, hogy a szerelem, a család és az ezekkel járó örömök a háttérbe szoruljanak, a kiegyensúlyozott élethez ugyanis erre is szükség van - tanuld meg tudatosan keresni az örömöket, és éld is át azokat, anélkül, hogy közben másra (pl. a munkádra) gondolnál!

Rák (június 22. - július 22.)
Légy fokozott tekintettel mások igényeire ezen a héten, és tegyél meg mindent azért, hogy ki is tudd elégíteni azokat - szerencsére, ez nem megy neked nehezen, szívesen gondoskodsz másokról. Az önfeláldozás most nagyon hasznosnak bizonyulhat, még akkor is, ha egy időnek el kell telnie ahhoz, hogy megtapasztalhasd az eredményeit. A hét második felében lehetőséged nyílik arra, hogy megtakaríts egy kisebb összeget, amiből végre bátran költekezhetsz - akkor járnál a legjobban, ha befizetnél valamilyen utazásra. Akár egyedül is elmehetnél, mondjuk egy kényeztető wellness-hétvégére.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Ezen a héten a szabadidő hasznos eltöltése különösen fontos szerepet kap az életedben: a hobbidon keresztül új embereket ismerhetsz meg, és olyan barátokat szerezhetsz, akikkel azonos az érdeklődési köröd. Ráadásul arra is lehetőséget kapsz, hogy másoknak is megmutatsd a tehetségedet, például valamilyen versenyen - sőt, az is előfordulhat, hogy "tanítványokat" szerzel magadnak. A hét második felében törődj egy kicsit többet az egészségeddel. Bár komoly betegség most nem fenyeget, érdemes lenne megelőzni is a fertőzéseket - alakíts az életmódodon, hogy kiegyensúlyozottabb legyen!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ezen a héten a szerelem kapja a legnagyobb szerepet az életedben: ha még egyedülálló vagy, a napokban megismerkedhetsz valakivel, akivel idővel talán komolyabbra is fordulhat a kapcsolatotok. Bármennyire is izgat ez a személy (és bármennyire is vonzódsz különleges személyiségéhez), légy óvatos és ne siettesd a dolgokat! Ha pedig már párkapcsolatban élsz, akkor most lehetőségetek lesz arra, hogy tisztázzátok a kettőtök között lévő nézeteltéréseket. Próbálj meg nagyon türelmes és megértő lenni a pároddal, gondolkodj egy kicsit az ő fejével is.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon élénk napoknak nézel elébe, amikor legszívesebben messzire utaznál, lehetőleg valamilyen egzotikus helyre - rettenetesen vágysz ugyanis az új élményekre, és szívesen ismerkednél meg új kultúrákkal. Ha erre nincs lehetőséged, akkor is vágj bele valami újba: tanulj valamit, vagy menj el egy olyan helyre, ahol eddig még nem jártál, esetleg olvass érdekes, elgondolkodtató könyveket. A hét második felében igyekezz olyan programokat szervezni, amelyeket megoszthatsz másokkal: szükséged van arra, hogy szorosabbra fűzd a barátságaidat, erre egy buli jó alkalom lehet!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Sokkal jobban szeretnél mostanában egyedül lenni, egyáltalán nem igényled a társaságot; pedig a barátaidnak most igazán szükségük lenne a tanácsaidra és a támogatásodra. Ha nem törődsz velük eleget, és nem hallgatod meg a bajaikat, akkor mélyen megbánthatod őket - ez lehet, hogy később nagyon megbosszulja magát! Azt azonban alaposan gondold át, hogy kinek mit mondasz (különösen a hét második felében), mert rengeteg félreértés lehet az életedben. Igaz, kész vagy vállalni a tetteid következményeit, mégis jobb lenne elkerülni és megelőzni a konfliktusokat.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Fordíts nagyobb figyelmet az egészséges táplálkozásra a héten, különben rövid időn belül jó néhány plusz kilóra tehetsz szert, ettől pedig nagyon kényelmetlenül érzed majd magad - és leadni sokkal nehezebb a súlyt, mint megelőzni azt, hogy meghízz! Járj el rendszeresen sportolni is, de szánj elég időt a pihenésre, a feltöltődésre (pl. relaxálj vagy meditálj). A hét második felében kisebb magánéleti problémák, családi zűrök adódhatnak az életedben, ám ha egészséges és kiegyensúlyozott vagy, akkor könnyen meg tudod őket oldani.

Bak (december 22. - január 20.)
A baráti kapcsolataid kifejezetten rosszul alakulhatnak ezen a héten - úgy érzheted, már nem igazán kedvelitek egymást egy ismerősöddel, sokkal több közöttetek a vita, mint a szórakozással töltött idő; még az is idegesít, ahogy a másik beszél, nemcsak az, amit mond... Talán azon is elgondolkozol, hogy végleg megszakítod vele a kapcsolatot. Mielőtt azonban döntesz, kérd ki mások tanácsát is, rajtuk keresztül ugyanis olyan információk birtokába juthatsz, amelyek más megvilágításba helyezik a dolgokat. A hét második felében már sokkal önfeledtebb leszel, és bár te jól szórakozol, a környezetedet idegesítheti állandó fecsegésed - a véleményük, kritikájuk azonban lepereg rólad.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Megpróbálhatod összekötni a kellemest a hasznossal: lehet, hogy egy barátság kedvező üzleti lehetőségeket is tartogat a számodra - ez azonban nagyon komoly körültekintést és óvatosságot igényel. Próbáld meg elkülöníteni egymástól a munkát és a magánéletet, és ne engedd, hogy az egyikben szerzett rossz tapasztalataid befolyásoljanak. A hét második felében szívesen töltöd az idődet egyedül; menj el egy kiállításra vagy ülj be egy jó mozifilmre, használd ki azt, hogy senkihez nem kell igazodnod.

Halak (február 20.-március 20.)
A pénzügyek foglalkoztatnak a legjobban a napokban, rengeteget gondolkozol az anyagi helyzeteden. Semmiképpen se érd be azzal, amit most kapsz - inkább keress új lehetőségeket, hogy több pénzhez juthass, még ha ez megfeszített munkát igényel is. Tudnod kell, hogy tehetséges, erős és szorgalmas ember vagy, aki megérdemli, hogy megbecsüljék! Viselkedj is ennek megfelelően. A hét második felében nyitott lehetsz az újdonságokra, érdemes lenne például ismeretlen ízeket megkóstolnod.