Heti horoszkóp augusztus 18-tól 25-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Bár jó esélyed van arra, hogy belevágj egy sikeres és boldog kapcsolatba - akár szerelmi, akár üzleti -, de te valamiért húzodozol ettől. Talán úgy érzed, nem kell önnek a sok bonyodalom? Pedig az, hogy időnként meg kell küzdeni a másikért, együtt jár az emberi viszonyokkal... Az is benne lehet ebben a tudat alatti tiltakozásban, hogy nem akarsz alkalmazkodni senkihez. Emiatt az elutasító magatartás miatt lehet, hogy észre sem veszed a kínálkozó alkalmakat, és inkább minden idegszáladdal csak saját magadra koncentrálsz.

Bika (április 21. - május 20.)
Elérkezett az idő, amikor kicsit átértékeled a kapcsolataidat: úgy érzed, hogy komoly "átalakításokra" lenne szükség az életedben, hogy mindenkivel a lehető legjobb legyen a viszonyod. Arra azonban nem gondolsz, hogy elsősorban saját magadból kellene kiindítani a változásokat. A spiritualitás és a lelkiség most jóval közelebb állhat hozzád, mint máskor, érdemes lenne ezt kihasználnod: iratkozz be például egy meditációs tanfolyamra.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon nyitott leszel ezen a héten a világra és a többi emberre - olyan lehetsz, mint egy virág, amely lassan kibontogatta szirmait, és most megmutatja önmagát teljes valójában. Nem is akarsz most elbújni a világ elől, engeded, hogy közeledjenek hozzád az emberek, még azokkal is megtalálod a közös hangot, akivel korábban esetleg hűvösebb volt a viszonyotok. Kapcsolataid így könnyen gyarapodásnak indulhatnak, megerősödhetnek. Ha valakit magad mellé szeretnél állítani, vagy támogatásra van szükséged, akkor most jött el az ideje annak, hogy "becserkészd" őket az ötleteiddel.

Rák (június 22. - július 22.)
Folyamatosan feszültséggel teli helyzetekkel találkozhatsz, annak ellenére, hogy látszólag pozitív és gyümölcsöző a kapcsolatod másokkal. Valójában azonban mindenki idegesít, a terhedre vannak a többiek. Elsősorban az állhat a dolog hátterében, hogy most sokkal keményebb és határozottabb elképzeléseid vannak a világról, és nem tudsz elég toleráns lenni azokkal, akik máshogyan gondolkoznak, mint te. Legszívesebben egyedül lennél, és érdemes is egy kicsit elvonulnod, mert az elkövetkező napokban nem vagy hajlandó semmilyen kompromisszumra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Váratlan pénzügyi nyereségeid lehetnek, amelyek még téged is meglephetik - csodásan alakulnak az üzleti ügyeid, a most vagy korában befektetett pénz pedig sokszorosan megtérülhet. A látszat az, hogy szerencséje van az anyagiak területén, azonban a valóság sokszor egészen mást mutat. Valójában rengeteg munka van a sikereid mögött, hiszen teljesen természetesnek tartod, hogy a munkád jelenti az előrehaladás lehetőségét. Ez pedig még több büszekeséggel tölthet el, az önbizalmad is nő, és képes vagy arra is, hogy még több eredményt sajtolj ki az életedből.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Végre szabadjára engedheted szenvedélyes énedet, és harmóniát tudsz teremteni a lelked és a szellemed között: eddig ugyanis mindent csak az értelem irányából közelítettél meg, és az érzelmekkel nem tudtál mit kezdeni. A mostani időszak azonban több olyan tapasztalattal ajándékoz meg, amelyek rádöbbentenek, hogy semmi szégyellnivaló nincs abban, ha megéled az érzelmeket. Sőt, a szeretet, a harag vagy éppen a hála nagyon sok energiát adhat neked, így még keményebben tudsz dolgozni - akár azon is, hogy saját magadat még jobbá tedd.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Adódhatnak a héten olyan nagy ötleteid, amelyekkel sok pénzt kereshetsz és jó barátokra tehetsz szert - persze csak akkor, ha van elég kitartásod és erőd ahhoz, hogy a fantázia világából a valóságba emeld át őket. A gondolatok szintjén nagyon egyszerűek és vonzóak ezek az ötletek, ám munka is jár velük, amihez azonban már nem sok kedved van. Nem veszíthetsz semmit, ha megmutatod a személyiséged energikusabb oldalát, sőt, végre bebizonyíthatod, mennyire energikus és kreatív vagy.

Skorpió (október 23. - november 21.)
A következő napokba lehetőséged lesz arra, hogy átgondold életed megoldandó problémáit. Érdemes lenne egy szakember segítségét is kéred, aki kívülről látja a világodat, így sokkal objektívebb megállapításokat tud tenni. Nagyon hasznos lehet egy-egy beszélgetés a barátaiddal is, akiktől jó tanácsokat kaphatsz, sőt, olyan ötleteket is ajánlhatnak, amelyek útmutatásként szolgálhatnak neked. A lényeg az, hogy fordulj egy kicsit befelé, szánj időt önmagára és ne sértésként fogd fel az esetleges építő jellegű kritikát.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon sok és sokféle hatást tapasztalhatsz meg családi, baráti kapcsolataid területén. Lesznek ugyan ezek között bosszantóak, de nagyon kellemesek is. Talán zavarba ejtő és kicsit ijesztő lehet, hogy egy és ugyanazon személy nagyon változékonyan viselkedhet. Az egyik nap szeretetet közvetít feléd, a másik napon pedig mintha ősi ellenségek volnátok. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy nem veszel tudomást az esetleges támadásokról, és csak akkor reagálsz, ha már elvonult a vihar.

Bak (december 22. - január 20.)
Vonulj el egy kicsit a világtól, hogy végre sikerüljön átgondolnod a pénzügyeid világát és rendezd magában a vitás ügyeket. Ehhez nagy odafigyelésre, koncentrációra lesz szükséged, nem szabad, hogy az álmodozás csapdájába ess, mert akkor csak ugyanott fogsuzkikötni: csak arra tudsz gondolni, hogy milyen jó lenne ezt vagy azt megvenni, de a "prózaibb" dolgokkal már nem törődsz. Ha szánsz időt a gondolkozásra, más színben látod majd a helyzetet, és talán arra is rájössz, hol követed el a legtöbb hibát.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Különösen fontossá válnak a baráti kapcsolataid, hiszen ezekben a kapcsolatokban éled meg lelked egyik nagyon fontos részét: a másokhoz való viszonyokat. Ezek a kapcsolatok mostanában nem egészen úgy működnek, ahogyan azt te szeretnéd, s talán megtapasztalhatod azt is, hogy egy-két barátságnak hirtelen vége szakad. Még rosszabbul érinthet az, ha csalódnod kell egy-egy barátban. A végső szakítás és eltávolodás azonban sokszor rossz megoldás, inkább aludj néhányat egy ilyen döntés előtt!

Halak (február 20. - március 20.)
Tele vagy érdeklődéssel, végre vége annak a korszaknak, amikor magadba zárkóztál, és igyekeztél elvonulni a világtól. Most nagyon nyitott vagy minden újdonság iránt, minden új információ rendkívüli módon érdekel. Érdemes tudatosan is elősegítened az új kapcsolatok kialakulásának lehetőségét, legyenek ezek akár barátságok, akár hasznos munkakapcsolatok! Ha új dolgot szeretnél megtanulni, vagy vizsgákra készülsz, itt van az ideje, hogy elkezdj tanulni. Most minden olyan dolog, ami a szellemiekkel van kapcsolatban, nagyon jól mehet!