Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold a mai napon még a Skorpióban jár, trigonban áll a Nappal és az Uránusszal. Barátságosságunkkal, kedvességünkkle, természetes vonzerőkkel mindenkit meghódíthatunk.
Vágólapra másolva!

A Hold a mai napon még a Skorpióban jár. A heves, már-már beteges féltékenység lehet ránk a jellemző: mindenkit gyanakodva nézünk, akire csak rápillant a kedvesünk. Ez a felfokozott lelkiállapot lehet az oka annak is, hogy sokkal agresszívabban reagálhatunk a provokálásra, mint egyébként - gyakoriak lehetnek a hangos szóváltások, viták. A hirtelen cselekedetek balesetekhez vezethetnek, ezért próbáljunk meg minél óvatosabbak lenni. A birtoklási vágy és a mohóság abban is megnyilvánulhat, hogy sokkal többet eszünk a szokásosnál.Próbáljunk meg odafigyelni arra, hogy ne töltsük nassolással az egész napot, és a főétkezéseknél se együk túl magunkat, inkább csak könnyű salátákat, zöldséges ételeket fogyasszunk.

Ma a Hold trigonban áll a Nappal és az Uránusszal. A mai napon, bár lesz bennünk némi feszültség, nagyon jól tudjuk majd eltölteni az időt a szeretteinkkel, barátainkkal - az energiáinkat megfelelő irányba tudjuk terelgetni. Kifejezetten kellemes lesz velünk társalogni, könnyen fejezzük ki az érzelmeinket, és még azok is nagyon beszédesek lesznek, akik egyébként inkább a tetteiken keresztül mutatják meg magukat. Szívesen megyünk társaságban, és könnyedén teremtünk kapcsolatot más emberekkel. Barátságosságunkkal, kedvességünkkle, természetes vonzerőkkel mindenkit meghódíthatunk. Az Uránusz megadhatja számunkra, hogy rendkívül nyitottak leszünk, különösen a férfi-nő kapcsolatok területén, ezért ha szükségét érezzük egy-egy tisztázó beszélgetésnek, amitől kapcsolatunk előrelépését reméljük, akkor ma van itt ennek az ideje, hiszen készek vagyunk a változásokra, és kompromisszumokat is hajlandóak leszünk kötni a még jobb szerelmi élet reményében.