Szerelmi horoszkóp július 31.-augusztus 6.

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Egy kicsit több szabadságot kellene adnod a párodnak, az elmúlt időszakban ugyanis túlságosan rátelepedtél: csak az volt a fontos, amit te akartál, nem hallgattad meg a vágyait, elképzeléseit. Ha nem akarod - és miért akarnád? -, hogy fellázadjon ellened, akkor engedd, hogy azt tegye, amit ő akar. Ne ellenőrizgesd, és azt se várd el tőle, hogy minden lépéséről beszámoljon. A jövő hét elején, ha teheted, tedd félre egy kicsit a szerelmi életeddel kapcsolatos aggodalmaidat; éppen elég stressz lesz anélkül is az életedben.

Bika (április 21. - május 20.)
Igen jó hangulatban lehetsz, rengeteg benned a szenvedély és az energia, és a romantikára is fogékony vagy. Lehetőleg ne "pazarold el" ezt az erőt, inkább szervezz egy igazi randevút a kedveseddel - ha még nincs párod, akkor ezek a napok tökéletesek lehetnek arra, hogy meghódítsd a kiszemelted szívét! Csupán az első lépést kell megtenned; ne várj arra, hogy ő hívjon téged. Ha esetleg nem vágysz most szerelemre, akkor legalább a barátaiddal tölts el néhány órát - érdekes és élvezetes beszélgetésekben lehet részetek!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Ahelyett, hogy egyből belevetnéd magad a cselekvésbe, inkább gondolkozz el egy kicsit a szerelmi életeden: mi az, amit szeretnél, van-e olyan dolog, amitől inkább megszabadulnál, vagy akad-e valami, ami idegesít a kedvesedben. A jövő hét elején nagyon vonzó és szexi lehetsz, és az ellenkező nem tagjai szabályosan versenghetnek a kegyeidért. Arra azonban figyelj oda, hogy ne legyél túl felületes, és a könnyed beszélgetések mögé ne képzelj többet, mint amennyit valójában jelentenek.

Rák (június 22. - július 22.)
Igen romantikus és álmodozó hangulatban vagy, és a legszívesebben könyvekbe illő szenvedéllyel közelednél a kedvesedhez - bár ő nem nagyon vevő erre, sőt, talán furcsállhatja is a szeretetkitöréseidet. Sokkal jobb eredményt érhetnél el, ha figyelemmel, megértéssel és elfogadással fordulnál a párod felé. A jövő héten az lenne a legfontosabb feladatod, hogy megtaláld a helyes egyensúlyt a barátságok, a munka és a magánéleted között - mindezek mellett arra is szükséged lehet, hogy egy kis időt egyedül tölts.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Elég rossz hangulatban lehetsz a hétvégén, nem szívesen vagy együtt másokkal, és még a szerelmeddel sem találod meg a közös hangot - inkább csak visszavonulnál a saját kis világodba, és elmélkednél. A jövő hét közepétől azonban meglehetősen élénkké válsz, örömmel veted bele magad a bulizásba, összejövetelekbe. Ha tehát valamilyen fontos találkozó vár rád, akkor időzítsd azt a szerdai napra. A hét végére inkább ne szervezz semmit magadnak, inkább pihenj, vagy töltsd azzal a pihenés napjait, hogy rendszerezed egy kicsit az életed.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Meglepően érzéki hangulatban leszel a következő napokban, ezt természetesen a kedvesed élvezheti a legjobban: mindent kész vagy megtenni az ő boldogságáért, és bármilyen játékban benne vagy. Sőt, nagyon nyitottan állsz a világ dolgaihoz, ráadásaul nagyon figyelmes vagy a pároddal. Mindenről kikéred a véleményét, és meg is fogadod a tanácsait. Ez a nagyszerű időszak pedig csak még tovább erősíti a kettőtök közötti kötődést. A hét végére szervezz néhány családi programot is!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Rengeteg információra tehetsz szert a következő napokban, ha figyelsz a körülötted élő emberekre; ráadásul csupa olyan dolgot árulnak el neked, amely nagyon jól jöhet, ha éppen ki szeretnél békülni valakivel, vagy az érdekeidet szeretnéd érvényesíteni. A jövő hét elején nem nagyon tudsz majd a szerelemre koncentrálni, a munkahelyi ügyek és az anyagiakkal kapcsolatos aggodalmak elterelhetik a figyelmedet. Szerencsére mindig akad valaki, aki kirángat a taposómalomból.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Lehetséges, hogy egy nagy vallomás van készülőben: neked csak meg kell hallgatnod, amit a kedvesed mondani szeretne, szerencsére, döntened ráér később is. Gondolkozz el mindenképpen a hallottakon, és próbálj meg nyitottan, barátságosan a másik felé fordulni, még akkor is, ha megsértett, megbántott, vagy éppen az derült ki, hogy teljesen máshogy gondolkoztok a világról. A jövő hét elején nyoma sincs benned érzékiségnek vagy romantikának: csak mész előre, csak a céljaidat tartod fontosnak.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Őszintébbnek kell lenned, elsősorban saját magaddal: túlságosan könnyelműen viselkedtél az elmúlt napokban, és a felelőtlenséged miatt nem úgy alakultak az ügyeid, ahogy szeretted volna. Persze, senki nem szereti bevallani, ha hibázott, ezért te is inkább a körülményekre fogod a sikertelenségedet - pedig ez egyáltalán nem jó megoldás! Inkább vonulj vissza egy kicsit a világtól, és gondolkozz el azon, mely területeken volna szükséged lelki vagy szellemi fejlődésre.

Bak (december 22. - január 20.)
Egy kicsit pihentetned kellene a szerelmi ügyeidet, mert most egyáltalán nem tudsz józanul dönteni - pedig erre az érzelmekkel kapcsolatban is szükség lehet -, és hajlamos lehetsz arra is, hogy olyan megjegyzéseket vágj a másik fejéhez, amelyeket egyáltalán nem kellene. A következő napokban inkább töltsd azzal az idődet, hogy saját magaddal vagy a barátaiddal törődsz, tisztázod magadban a vágyaidat és az elképzeléseidet a jövőről. A következő hét végén azonban újra érezhetsz magadban elegendő erőt és bátorságot a flörtöléshez!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Érzelmekkel teli, szerelmes hangulatban lehetsz a következő héten, és valahogy minden könnyűnek tűnik a szemedben. Ráadásul a romantikát képes vagy a nyitottsággal ötvözni, és ezzel teljesen elkápráztathatod a párodat. Érdemes minél több, minél izgalmasabb programokat szerveznetek, akár olyan helyekre is ellátogathattok, amelyekről eddig csak álmodoztatok. Ha még magányos vagy, akkor is érdemes minél többet kimozdulnod otthonról - olyan körülmények között találhat rád a szerelem, amelyekre nem is számítasz!

Halak (február 20. - március 20.)
Csodás időszak vár rád, mert érzelmileg és szellemileg egyaránt a csúcson vagy: pontosan tudod, hogy mit várhatsz el a másiktól, és hogy neked mit kell mondanod ahhoz, hogy a kedvesed jól érezze magát. Ez a tehetséged most abban is segíthet, hogy barátokat szerezz magadnak, vagy azokkal az ismerőseiddel kibékülj, akikkel korábban egy kicsit összezördültél. Amennyiben még párt keresel magadnak, nagyon jó esélyed lehet arra, hogy találj magadnak valakit, akivel nemcsak szerelem, hanem csodás barátság is kialakulhat közöttetek!