Karrierhoroszkóp március 17-től 23-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A Kosok általában nagy elánnal vetik bele magukat a munkába, ha igazán érdeklődnek a feladataik iránt. Munkatársaid már megszokhatták, hogy mindent gyorsan akarsz megoldani, megfontolt stílus nem a te világod. A napokban azonban jelentősen lelassulsz, s ez nagyon bosszant. Minden kétszer olyan sokáig tart, ezért nagyon elégedetlen lehetsz a teljesítményeddel. Fontos, hogy ne kezdj el kapkodni!

Bika (április 21. - május 20.)
Túlságosan is közvetlen vagy munkatársaiddal, ez azt eredményezheti, hogy nem tudod majd betartani a kereteket. Lehet, hogy olyan szívességekre is megkérnek, amelyeket nem szívesen teljesítesz, vagy túl megterhelők lehetnek számodra. Mégsem mondasz nemet, hiszen nem akarod elrontani a jó viszonyt. Hosszú távon viszont nem célszerű olyasmit felvállalnod, ami nem a te dolgod lenne! Az üzletbe ne keverd bele az érzelmeket!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Egyáltalán nem vagy tekintettel saját magadra, amikor eredményeket akarsz elérni a munkahelyeden. Minden energiádat a munkádra fordítod, s egy lélegzetvételnyi szünetet sem engedélyezel magadnak. Így nem is kell csodálkoznod azon, hogy nagyon hamar elfáradsz majd. Hosszú távon talán jobban megéri, ha lassabban, önmagadat jobban megkímélve dolgozol. Így a lendület is tovább kitart majd! Az üzleti tárgyalások során ügyelj a rugalmasságra!

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon magasra teszed önmagadnak a mércét, ennek állandó elégedetlenség lehet a vége. Szigorúan figyeled, hogy mennyire tökéletes a saját munkád, s csak akkor adsz ki a kezedből egy elkészült feladatot, ha valóban száz százalékosan hibátlan és magas színvonalú. Nagyon fontos, hogy ne válj a munkád rabszolgájává, hiszen akkor nehezebben találod meg az örömet a hétköznapokban! Nem kell mindig tökéletesnek lenned!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon népszerű lehetsz a munkahelyeden, és ez azzal jár, hogy a többiek megosztják veled a gondolataikat. Nagyon fontos, hogy diszkréten kezeld, amit hallasz, hiszen ha pletykálkodsz, akkor könnyen elveszítheted a hiteledet, jó híredet. Általában korrekten viselkedsz, és ez most is nagyon fontos lesz! Így erősítheted meg igazán a munkahelyi kapcsolataidat. Az üzleti tárgyalások során is eljuthatnak hozzád kényes információk - bánj ezekkel óvatosan!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon sok munka szakadhat a nyakadba, rájöhetsz arra, hogy a teljesítményed szempontjából is sokat jelent, ha barátságossá, kellemessé teszed magadnak a munkakörülményeket. Apróságok is szebbé tehetik a napodat: ilyen lehet például egy tavaszi virágcsokor az asztalodon. Fontos lehet, hogy figyelj az igényeidre, elengedhetetlen, hogy rendesen egyél! Bármilyen sok a teendőd, az ebédre időt kell szakítanod!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagy munkakedvvel mész be dolgozni reggelente, ám nem biztos, hogy a nap végére is megmarad a lelkesedésed. Rengeteg jó ötlettel rendelkezel, de valahogy nem találod a módját a megvalósításnak. Lehet, hogy a főnöködnek nem tetszik, hogy el akarod hagyni a jól bevált utat. Arra kényszeríthet, hogy megmaradj a megszokott munkamódszereknél, amelyek lassan az idegeidre mennek.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Morcos hangulatban vagy, nem is rejted a véka alá a véleményedet. Munkatársaid megszokhatták már, hogy szókimondó ember vagy, de a napokban elviselhetetlen lehet az őszinteséged. Érdemes lenne visszafognod a csípős nyelvedet, hiszen nagyon megsértheted a többieket. Végül is, neked sem mindegy, hogy milyen légkörben kell dolgoznod! Ügyelj arra, hogy ne akard mindenáron meggyőzni tárgyalópartneredet!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon felpezsdülhet körülötted az élet, egymást érhetik a munkamegbeszélések, telefonok. Az érdemi munkára már nem is nagyon marad időd, így aztán nagyon bosszant, amikor a munkaidő végén észreveszed, hogy nem sokat haladtál a teendőkkel. Fontos, hogy ne kezdj el kapkodni, hiszen amúgy is egy kicsit szétszórtabb vagy mostanában. Nagyon lényeges, hogy legyen egy vezérfonalad a fontos tárgyalásokhoz.

Bak (december 22. - január 20.)
Mindig tudod már előre, hogy mennyire lesz eredményes a munkád. Ez igaz a munka anyagi vonzatára is, hiszen száz százalékosan tisztában vagy a lehetőségeiddel. A napokban fontos lehet, hogy új célokat jelölj ki magadnak, hiszen nagyon jó alkalmak nyílhatnak arra, hogy több pénzhez juss. Megtörténhet, hogy új pozíciót ajánlanak fel a munkahelyeden, ami az eddiginél több jövedelemmel jár együtt.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon gyorsan dolgozol, bár egy kicsit több hiba csúszhat a munkádba, mint máskor. Igaz lehet, hogy szétszórttá válsz, és ennek a főnököd sem örül. Mit több, fel is hívja a figyelmedet arra, hogy pontosabban kellene dolgoznod. Rosszul érint a kritika, szélsőséges esetben, pedig oktalan dühöt vált ki belőled. Próbálj egy kicsit lassítani a tempón, ellenőrizd többször is, hogy hibátlan legyen a feladat, amit kiadsz a kezedből!

Halak (február 20. - március 20.)
Talán a legjobb az lenne, ha a napokban pihennél egy kicsit, néhány szabadnap nagyon rád férne. Annyira fáradt lehetsz, hogy nem tudod maximálisan jól ellátni a feladataidat. Vágysz arra, hogy elvonulhass, és csak magaddal foglalkozhass. Az sem tölt el túlságosan nagy örömmel, hogy együtt kell dolgoznod munkatársaiddal. Mindez oda vezethet, hogy reggelente semmi kedved bemenni a munkahelyedre. Így a munkád sem lesz tökéletes!