Karrierhoroszkóp január 1-től január 6-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Már vége van a nagy év végi hajtásnak, mégsem tudsz lazítani. Nehéz lehet számodra a megfeszített munkáról átállni a pihenésre, hiszen tele van tettvággyal. Neked is szükséged van arra, hogy feltöltődj, így az új év elejét szenteld a bulinak és a kikapcsolódásnak. Fontos, hogy jól aludd ki magad az év első napjaiban, hiszen szükséged lesz majd az erődre! Az új évben is mozgósítanod kell az erőtartalékaidat!

Bika (április 21. - május 20.)
Nyugodt szívvel zárod az évet, hiszen biztos vagy abban, hogy remekül megfeleltél a kihívásoknak az elmúlt évben. A pozíciód megszilárdulhat a munkahelyeden, és igaz lehet, hogy kulcsfontosságú emberré válsz! Érdemes eltervezned, hogy milyen célokért küzdesz majd az új évben, de próbálj meg figyelni a részletekre is! Hagyd szárnyalni a képzeletedet, de azért ügyelj arra, hogy ne légvárakat építs! Így a következő évben is nagyot léphetsz előre!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Nagyon tettre kész vagy, igaz lehet, hogy még az év utolsó napján is a munkád körül járnak a gondolataid. Az ünnepek után pedig teljes erőbedobással térsz vissza a munka frontjára. Szinte örülsz annak, hogy ismét megmutathatod a tudásodat. Ha pedig ezért elismernek, akkor nagyon megnövekszik az önbizalmad. Most fekteted le a következő évi eredményeidnek az alapköveit! Fontos, hogy jó benyomást tegyél a felettesedre!

Rák (június 22. - július 22.)
Az új év első napjai okot adhatnak némi lazításra, és igaz lehet, hogy nem is kívánsz túl sok energiát fektetni a munkádba. Sőt, azt gondolod, hogy még a munkahelyi kapcsolataiddal sem kell sokat törődnöd. Ha pedig mégis rákényszerülsz, hogy bemenj a munkahelyedre, akkor csak ímmel-ámmal vagy hajlandó dolgozni. Ne gondold, hogy ezzel a hozzáállással jó benyomást teszel a főnöködre!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Alig vártad már az ünnepeket, és igaz lehet, hogy semmi kedved sincs visszatérni a munka frontjára. Annyira nincs ínyedre, hogy jobban jársz, ha szabadságot veszel ki az év első napjaira. Így lesz időd arra, hogy ráhangolódj a teljesítmény világára. Ha mégis rákényszerülsz, hogy bemenj dolgozni, akkor nagyon mogorván és nemszeretem hozzáállással teszed meg. Ügyelj arra, hogy üzletfeleid se érezzék, hogy teher számodra a közös munka!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Éppen eleget foglalkoztál a pénzügyekkel és a munkával az elmúlt évben, most már csak a pihenés érdekel. A legszívesebben elutaznál egy egzotikus nyaralásra, családtagjaiddal, mert szeretnél velük több időt tölteni. Az óévben annyiszor mondtad nekik, hogy nem érsz rá, hogy most csak a magánéletedre szánnád az idődet. Legalább egy belföldi útra menjetek el az új év első napjaiban, jó ötlet lehet például egy kis pihenés egy wellness-szállodában.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Minden vágyad, hogy otthon töltsd az idődet, nagy szükséged lehet a pihenésre. Már alig várod, hogy családtagjaiddal lehess, a munkát a legszívesebben elfelejtenéd egy időre. Ha teheted, akkor hosszabbítsd meg néhány nappal a pihenés idejét, jó ötlet például, ha csak az új év második hetében mész be dolgozni. Így alkalmatok lesz néhány közös programra családtagjaiddal, ami megerősítheti a legfontosabb kapcsolataidat!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagy teljesítményt tettél le az asztalra az elmúlt évben, így már az új év elején a kedved szerint alakulhatnak az események a munkahelyeden. Rájöhetsz arra is, hogy akár több pénzt is kérhetsz a munkádért, hiszen a munkabírásod is óriási. Ha felmerül a fizetésed témája, akkor diplomatikusan fogalmazd meg, ha több pénzt szeretnél. Hagyj időt felettesednek, hogy elgondolkodjon arról, hogy mennyit hajlandó neked fizetni!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Még a legnehezebb feladatokat is könnyen oldod meg, hiszen kipihented magad az ünnepek alatt. Érzelmileg is feltöltődtél, így nem jelent számodra kihívást, hogy a leggyorsabb munkaerő legyél. Tettre készséged feltűnhet felettesednek, észreveheti, hogy a megszokottnál is több terhet rakhat a vállaidra. Az alkalmat biztosan kihasználja, és hamarosan azon kaphatod magad, hogy mindent neked kellene elvégezni a munkahelyeden!

Bak (december 22. - január 20.)
Könnyen visszarázódsz a munkába az év első napjaiban, bár nem tölt el túl nagy boldogsággal a tudat, hogy ismét a szürke robot ideje következik. Mivel mindig nagyon lelkiismeretesen dolgozol, most sem érzel indíttatást arra, hogy zúgolódj. Szó nélkül csinálsz meg mindent, még a legaprólékosabb feladatokat is. Igaz lehet, hogy szinte minden nemszeretem feladat megtalál. Ám még ebben az esetben is nagyon fegyelmezetten viselkedsz!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Szinte egyáltalán nem érdekel a napokban a munkád, inkább teljes szabadságra vágysz. Mivel nem tudsz figyelni a feladataidra, talán jobban tennéd, ha meghosszabbítanád egy kicsit a pihenőidődet. Vegyél ki szabadságot az év első hetére, és utazz el egy pihentető kirándulásra. Ha otthon maradtok, akkor töltsd minden idődet a családtagjaiddal, remek programokat szervezhettek, amelyeknek mindenki örül!

Halak (február 20. - március 20.)
Még mindig a pihenés és lazítás körül forognak a gondolataid - nagyon vágysz arra, hogy meghosszabbíthasd a pihenőidőt. Szabadságot szeretnél, semmi kedved visszatérni a monoton és szürke hétköznapokba. Ha úgy érzed, hogy nem tudod felvenni a tempót, akkor valóban jobban jársz, ha inkább pihensz még néhány napot. Kollégáid nélküled is bírják majd a munkát egy-két hétig. Így több időt tudsz hagyni magadnak arra, hogy visszarázódj a napi rutinba.