Szerelmi horoszkóp november 29-től december 5-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon romantikus alkalmakat kapsz arra, hogy megéld a szerelem szépségeit. Ha van állandó partnered, akkor szinte minden nap számíthatsz egy apró kedvességre, amely még jobban elvarázsolja egész lényedet. Ha még most keresgéled a szerelemet, akkor szép, érzelmekkel teli randevúk várnak. Természetesen neked is tenned kell azért, hogy jól sikerüljenek ezek az alkalmak, öltözz fel és viselkedj stílusosan!

Bika (április 21. - május 20.)
Mély ragaszkodást érzel partnered iránt, és talán már szavakra sincs szükségetek ahhoz, hogy lelkileg is eggyé tudjatok válni. Elég, ha csak megfogjátok egymás kezét: máris tapasztaljátok, hogy az érzelmek megállíthatatlanul áramlanak közöttetek. Nem árt, ha igyekszel minél meghittebb hangulatot teremteni, egy kis gyertyafény önmagában is remek légkört teremthet. Nagyon jólesik kedvesednek, ha a kedvenc ételével várod haza.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szerelmi életed könnyeddé, problémamentessé válhat. Ez annak is köszönhető, hogy szívesen megbocsátod kedvesednek a hibáit, nagylelkűen szemet hunysz a ballépései felett. Programotok is akadhat bőven, teli lehet az életetek szórakoztató időtöltésekkel. Ennek nagyon örülsz, hiszen játékos és nyitott hangulatban vagy. A közös bulit szerelemeddel és a barátaiddal most valóban neked találták ki, teljesen el tudod engedni magad.

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon gazdaggá, eseménydússá válhat a szerelmi életed, most valóban igaz, hogy élményeket tudtok megosztani egymással. Kedvesed is szívesen gondoskodik a szórakoztatásodról, szinte minden napra kitalál neked valamilyen kedves meglepetést. Szerencsére képes vagy arra, hogy kimutasd az örömödet, jól reagálsz szerelmed kedvességére. Az oldott hangulat könnyedséget, játékosságot teremthet a kapcsolatotokban.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
A nagy, őszinte beszélgetések ideje jött el az életetekben, amihez intim hangulat szükséges. Ha bizalmi légkör uralkodik a kapcsolatotokban, akkor nem lesz olyan téma, amelyet ne tudnátok megtárgyalni. A tudat, hogy nincs titkotok egymás előtt, még szorosabbá teheti a szerelmeteket. Megtehetitek, hogy arról is meséltek egymásnak, ami még a kapcsolatotok előtt történt. Így nagy lépéseket tehettek a tartós elkötelezettség felé.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Máskor inkább szégyenlősen viselkedsz a szerelemben, nem mindig szereted megmutatni az érzékiségedet. Most azonban jóval szenvedélyesebb hangulatban vagy, mint máskor, és intenzívebben, konkrétabban kimutatod, hogy mire vágysz. Ezt kedvesed roppant izgalmasnak találhatja, így nagyon szép, szerelmes napokat élhettek meg együtt. Nemcsak a kapcsolat testi oldala, hanem a lelki vetülete is megszilárdulhat, ami még elkötelezettebbé teheti a szerelmeteket.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Általában a szerelemben is könnyed módon viselkedsz - bár nagyon kedves vagy, de nem akarsz túl mélyre merészkedni az érzelmek tengerében. Szereted, ha partnered meghagyja a szabadságodat, hiszen fontos neked a társasági élet. A féltékenység mindig távol állt tőled, de a napokban azon kapod magad, hogy egy kicsit sűrűbben ellenőrizgeted partneredet. Természetesen ezt olyan elegánsan és észrevétlenül csinálod, hogy nem is jön rá erre.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Szabadságra vágysz, és ez az igény olyan kényszerítő erejű benned, hogy a legszívesebben néhány napra elutaznál, lehetőleg egyedül. Nem arról van szó, hogy kedvesed nem fontos számodra, de időre lenne szükséged, hogy egy kicsit átgondold a kapcsolatotokat. Ha van elég megértés benne ahhoz, hogy elengedjen, és nem féltékenykedik, akkor ez a néhány nap még arra is jó lehet, hogy fejlődjön a kapcsolatotok.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon kedvesen igyekszel "kigyógyítani" szerelmedet a rossz tulajdonságaiból, amelyek fölött már nem tudsz szemet hunyni. Többször is rávilágítasz arra, hogy szerinted mi az, amit nem csinál jól, és bár nagyon diplomatikusan fogalmazol, nem esnek neki jól a bírálataid. Egy idő után egyenesen ingerültté válhat, és megkérhet arra, hogy ne foglalkozz olyan sokat a szokásaival. Jól hozzáállás, ha eleget teszel a kérésének.

Bak (december 22. - január 20.)
Maximalistává válhatsz a szerelemben, így igaz lehet, hogy nem elégszel meg a félmegoldásokkal. Arra vágysz, hogy kedvesed számára te legyél a legfontosabb. Ha úgy találod, hogy nem veszi elég komolyan a kapcsolatotokat, akár azon is elgondolkodsz, hogy jobb lenne külön folytatnotok az utatokat. Ha viszont szerelmed ragaszkodik hozzád, akkor hajlandó vagy megbízni benne, és semmi akadálya nem lesz annak, hogy még szorosabbra fűzzétek a kapcsolatotokat!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Általában túlságosan is őrzöd a szabadságodat ahhoz, hogy túlságosan kiadd magad egy kapcsolatban. Egyébként is igaz rád, hogy intellektuális síkon kötődsz a világhoz, és a szerelmet is gyakran így kezeled. A napokban azonban elszabadulnak benned a tüzes energiák, jóval több gyengédségre, erotikára tarthatsz igényt, mint máskor. Partnered pedig roppant boldog lehet ettől a változástól!

Halak (február 20. - március 20.)
Meg kellene fogadnod azt az íratlan szabályt, hogy jobb nem belemenni a munkahelyi kapcsolatokba. Ezt akkor is szem előtt tarthatnád, amikor az egyik - egyébként roppant vonzó - kollégád kifejezi feléd, hogy talán a munkaidőn túl is elmélyíthetnétek a kapcsolatotokat. Ha belemész ebbe a viszonyba, nagyon sok bonyodalommal kerülhetsz szembe - igaz, élményben is lesz részed bőven. A munkahelyi teljesítményed azonban biztos, hogy leromlik.