Szerelmi horoszkóp november 22-től 28-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Több szabadságra tartanál igényt, mint máskor, igaz lehet, hogy szükséged van egy kis friss levegőre. Próbálj meg biztosítani magadnak néhány olyan napot, amikor csak a saját igényeidre figyelsz - mellesleg átgondolhatod a szerelmi kapcsolatodat is. Mondd el őszintén kedvesednek, hogy szeretnél egy kicsit elvonulni. A jóga vagy a meditáció is segíthet abban, hogy sokkal tisztábbak legyenek a gondolataid!

Bika (április 21. - május 20.)
Sokkal több munkát kell fektetned a szerelmi életedbe, pedig a napokban nincs túl sok energiád a hosszú és lelkis beszélgetésekre. Talán belefáradtál abba, hogy az őszinteséged nem vezet eredményre, és kedvesed nem igazán akar veled együttműködni. A beszélgetésekből újra és újra csak viták lesznek, pedig te előbbre szeretnéd vinni a kapcsolatot. Mondd meg kedvesednek, hogy a barátodnak tartod, nem az ellenségednek!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Szeretnél minél több gyengédséget kapni kedvesedtől, és ennek érdekében akár a saját igényeidet is hajlandó vagy háttérbe szorítani. Amikor csak alkalom nyílik rá, kimutatod a ragaszkodásodat, ám nem biztos, hogy szerelmed észreveszi az igyekezetedet. A vége az lehet, hogy csalódottá válsz, sőt, teljes mértékben elmegy a kedved attól, hogy kedveskedj neki. Jó lenne, ha végre tiszta vizet öntenétek a pohárba!

Rák (június 22. - július 22.)
Nagyon érzékeny ember vagy, de a napokban kedvesednek úgy kell bánnia veled, mint a hímes tojással. Ha rosszul fogalmaz egy mondatot, akkor már úgy érzed, hogy korlátozza a szabadságodat, és dirigálni akar neked. Úgy érezheted, hogy túlságosan kevés szabadságot hagy neked a hétköznapokban. Másrészt kötődni is szeretnél hozzá, ami bizony komoly dilemma lehet számodra. A következő napokban lehet néhány feszült percetek!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Sokkal több feszültség lehet a párkapcsolatodban, ez köszönhető annak is, hogy talán te is egy kicsit keményebben fogalmazol. Szélsőséges esetben szinte könyörtelenül világítasz rá arra, hogy kedvesed milyen hiányosságokkal rendelkezik. Már nem akarsz szemet hunyni a hibái fölött - ebből eredhet a legtöbb feszültség. Ügyelj arra, hogy a baráti hangnem azért maradjon meg közöttetek, hiszen végső soron együtt kell működnötök!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Elsősorban a biztonságot és az állandó értékeket keresed párkapcsolatodban, ám azt tapasztalhatod, hogy kedvesed meglehetősen kiszámíthatatlanul viselkedik. Szinte soha nem azt kapod tőle, amire szükséged van, és egy idő után nyíltan is kimutatod az elégedetlenségedet. Másrészt igaz lehet, hogy kedvesed annyi szabadságra tart igényt a napokban, amennyi számodra már felfoghatatlan, hiszen szívesen tartanád őt rövidebb pórázon.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Rendkívül vonzó és kedves vagy, mindent megteszel azért, hogy harmonikusan működjön a párkapcsolatod. Azonban azt tapasztalhatod, hogy kedvesednek ez kevés, hiszen bármennyire is szeretettel bánsz vele, mindig van a viselkedésében egy kis elégedetlenség. Úgy érezheted, hogy nem értékel téged kellőképpen, így bizony elmehet a kedved attól, hogy a szokásos energiát fektesd bele a párkapcsolatodba.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Szép szavakat és romantikát vársz el kedvesedtől, azt szeretnéd, ha egész nap udvarolna neked. Kedves gesztusokra vágysz, apró ajándékokra, amelyek azt súgják neked, hogy szerelmed egész nap csak rád gondol. Ugyanakkor mély szenvedély munkál benned, és a romantikus estéknek tüzes befejezést adnál. Fontos, hogy ne fontolgasd, hogy mit mondanál és mit tennél, hanem éld meg a pillanat szépségét!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Kedvesed nem a legszebb hangnemben beszél veled, kifejezetten morcos hangulatban lehet. Ez nem a legjobb időzítés a részéről, hiszen te sem hagyod magad, és keményen megmutatod neki, hogy nem szerencsés, ha a türelmedet próbálgatja. Ennek eredményeképpen néhány hirtelen kirobbanó, szenvedélyes vita várható közöttetek. Arra is hajlamos vagy, hogy olyan dolgokat mondj, amelyek nagyon nehezen emészthetőek!

Bak (december 22. - január 20.)
Túlságosan sokat vársz el kedvesedtől, egyszerre szeretnél teljes körű szabadságot és biztonságot kapni tőle. Szerelmed egy idő után azt tapasztalhatja, hogy bárhogyan is viselkedik, az, neked semmiképpen sem felel meg. Elkedvetlenedhet, sőt rosszabb esetben közömbössé is válhat. Jól teszed, ha több pozitív visszajelzést adsz neki, így akár fejlődhet is a kapcsolatotok, jobban megtalálhatjátok az érzelmi összhangot.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon szenvedélyes hangulatban vagy, ám nem csak a tüzes erotika fontos számodra, hanem a gyengéd, lelki egymásra hangolódás is. Csak akkor mutatod meg partnerednek a temperamentumos oldaladat, ha megfelelő odafigyelést kapsz tőle, tehát ki kell, hogy érdemelje a kegyeidet. Ha törődik veled, akkor bőségesen megjutalmazod, és kedvesen bánsz vele. Érdemes lenne néhány közös programot szerveznetek a napokban!

Halak (február 20. - március 20.)
Nagyon romantikus elképzeléseid vannak a szerelemről, elvárod partneredtől, hogy óriási érzelmi energiát fektessen a kapcsolatotokba. Ha nem kapsz elég figyelmet tőle, akkor könnyen keresed máshol a boldogságot, hiszen nagy szükséged van a gyengédségre. Mielőtt új szerelmi kalandba bonyolódsz, beszélj kedveseddel, és mondd el neki, hogy mire lenne szükséged. Könnyen lehet, hogy fogékony lesz az igényeidre!