Karrierhoroszkóp november 5-től 11-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Remek alkalmad lehetnek arra, hogy minden nyitott kérdést rendezz a munkatársaiddal. Emellett nagyon népszerű lehetsz, többen is tanácsot, útmutatást kérhetnek tőled. Talán egy kicsit gyorsabb a tempó, mint máskor, de szerencsére mindez még kedvedre is van, örülsz annak, ha zajlik az élet. Ha fontos döntéseket kell hoznod - különösen üzleti ügyekben - akkor adj magadnak egy kicsit több időt arra, hogy mindent figyelembe vehess!

Bika (április 21. - május 20.)
Óriási, rejtett erőforrásokkal rendelkezel, talán még te magad is meglepődsz, hogy milyen elképesztő munkabírással rendelkezel. Még az sem zavar túlságosan, ha benn kell maradnod munkaidő után, hiszen tudod, hogy mindez most több jövedelmet is jelenthet számodra. Az üzleti életben remek alkalmak nyílhatnak arra, hogy pénzügyi helyzetedet megerősítsd, talán most kellene tárgyalnod a bankokkal is. Sokkal gördülékenyebb lesz az ügymenet!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Naprakésznek kell majd lenned a munkahelyeden, és könnyen előfordulhat, hogy új ismereteket is el kell sajátítanod. Szerencsére azonban teli vagy tenni akarással, nagyon motivál az is, hogy talán több jövedelemre tehetsz szert, ha ügyes vagy. Az üzleti tárgyalások során nagyon sok egyeztetés válhat aktuálissá, igyekszel is ezeket kézben tartani. Jól teszed, ha feljegyzéseket készítesz, hiszen rengeteg információt kell számon tartanod.

Rák (június 22. - július 22.)
A napokban mindenki látja majd, hogy nagyon szakértő módon kezeled a munkahelyi feladataidat: csak tökéletesen elvégzett feladatok kerülnek ki a kezedből. Nagy szükséged lesz a gyorsaságodra és a rugalmasságodra is, hiszen több lehet a munkád. Ha igazán hatékony akarsz lenni, akkor célirányosan kezeled a feladataidat! Az üzleti életben új lehetőségek is megtalálhatnak, szerezz ezekről minél több információt!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Mindig teli vagy jobbnál jobb ötletekkel, nagyon erőteljes oldalad a problémamegoldás. Ha munkahelyeden kezd eluralkodni a káosz, akkor te vagy az, aki a kezébe tudja venni az irányítást. A napokban is megtalálhatnak azok a feladatok, amelyek a szervezőkészségedet veszik igénybe. Lehet, hogy kisebb üzleti utazások válhatnak szükségessé. Ezeket ne teherként fogd fel, próbáld meg inkább élvezetként kezelni!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nyitott hangulatban vagy, még akkor is hajlandó vagy együttműködni munkatársaiddal, ha jelentősen különböznek a munkamódszereitek. Most a különbségekben kiaknázható lehetőseket látsz, és nem érzed, hogy hátráltatnátok egymás munkáját. Az üzleti életben fontos lehet, hogy önmagad add a tárgyalásokon, hiszen ha nagyon megjátszod magad, akkor egy idő után már nem tudsz hitelesen jelen lenni!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon rugalmas hangulatban vagy, örülsz annak, ha kihívásokkal kerülsz szembe. Égsz a tettvágytól, ráadásul nagyon beszédes kedvedben vagy! Mindez segíthet abban, hogy a munkahelyi kapcsolataidat sokkal jobbá tedd, és végre megtaláld a hangot a többiekkel. Az üzlet során ügyelj arra, hogy átgondoltan és megfontoltan dönts, hiszen hajlamos vagy arra, hogy egy kicsit elkapkodd a teendőidet!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Szinte minden együtt van ahhoz, hogy nagyon sikeresen juss előre a ranglétrán, ám a legfontosabb, hogy szinte fanatikusan törsz előre a céljaid felé. Ráadásul észrevétlenül tudod befolyásolni a többieket - ami nem újdonság - ám most még inkább felfokozódik a meggyőző erőd. A tárgyalások során ügyelj arra, hogy ne tegyél olyan gesztusokat üzletfeleid felé, amelyeket később megbánsz! Addig legyél nagyvonalú, ameddig neked is megéri!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Végre beérnek az erőfeszítéseid gyümölcsei. Bár igaz, hogy a makacsságodnak is köszönheted, hogy végül sikereket érsz majd el. Még akkor is kitartasz a saját véleményed mellett, amikor ez egyáltalán nem célszerű, és ez valóban tiszteletet kelt, még a feletteseidben is. Az üzleti élet során rendkívül jó lehetőségeket kaphatsz, de csak ha sikerül megőrizned a rugalmasságodat. Fontos, hogy el tudd fogadni partnered véleményét is!

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon jó kapcsolatokat alakítasz ki a munkahelyeden, amelyek már-már barátságnak is mondhatóak. Mindez a segítőkészségednek köszönhető, hiszen mindig hajlandó vagy munkatársaid problémáival foglalkozni. Akár önfeláldozó módon is megnyilvánulhatsz, ezt azonban csak addig tedd, amíg neked is jó érzéseket okoz! Légy óvatos, ha fontos dokumentumokat vagy szerződéseket írsz alá!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nagyon erőteljesen hatsz a munkatársaidra. Elképzelhető, hogy ha rosszkedved van éppen, akkor ez rájuk is hatással van, és mindenki lehangolt lesz a környezetedben. Azonban az ellenkezője is igaz lehet: hihetetlenül hatékonyan tudod lelkesíteni a többieket. Az üzleti ügyeidet nagyon határozottan kézben tartod a napokban! Elképzelhető, hogy dupla annyi energiát fektetsz az üzletbe - ennek nem is marad el az eredménye!

Halak (február 20. - március 20.)
Ideje, hogy visszaszerezd az önbizalmadat, hiszen nagyon jó lehetőségek érhetnek el a munkahelyeden. Elképzelhető, hogy a kapcsolataidnak köszönhetően jó időben, jó helyen tudsz lenni, és ez magában hordja az előrelépés lehetőségét! Fontos, hogy te magad is higgy abban, hogy naprakész szakmai ismeretekkel rendelkezel! Az üzlet világában nagyon jó alkalom kínálkozik majd arra, hogy pénzügyekről tárgyalj!