Karrierhoroszkóp november 26-tól december 2-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Makacsul ragaszkodsz a saját véleményedhez a munkahelyeden, pedig te magad sem tudod igazán, hogy mit akarsz. Mindössze annyit érzel, hogy ha kiadod a kezedből az irányítást, annak rossz vége lesz. Így foggal-körömmel védelmezed a szempontjaidat. Az üzleti életben nem jó az időszak arra, hogy a fontos tárgyalásokkal, együttműködésekkel foglalkozz. Használd fel a hetet arra, hogy még egyszer végiggondolod a terveidet.

Bika (április 21. - május 20.)
Igyekszel a legjobbat feltételezni munkatársaidról, hiszen te magad is kötelességtudóan állsz hozzá a munkához és a munkakapcsolatokhoz. Így nem is jut eszedbe, hogy a hátad mögött talán már nem annyira kedvesek hozzád, mint szemtől-szembe. A héten nyisd ki egy kicsit jobban a szemedet! Az üzleti életben fontos lehet, hogy csak nagy körültekintéssel köss végső megállapodásokat! Vigyázz a dokumentumokkal is!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Az erőd végképp fogytán van, teljesen eredménytelennek érezheted a napokban az erőfeszítéseidet. Nem nagyon látod, hogy miként léphetnél előre, s ennek bizony az a következménye, hogy elkedvetlenedhetsz. Akár közömbössé is válhat a hozzáállásod, és ebben az esetben igaz lehet, hogy ahhoz sincs kedved, hogy egyáltalán bemenj reggelente. Az üzleti életben sok teendő vár rád, de vissza kellene szerezned a lelkesedésedet!

Rák (június 22. - július 22.)
Úgy érezheted, hogy túlságosan is unalmassá vált a munkád, nem látsz fantáziát a mindennapos feladatokban. Rutinként kezeled a teendőket, és ez bizony hibalehetőségeket rejt magában. Az sem mondható el most rólad, hogy túlságosan komolyan vennéd a munkádat. Teszed a dolgodat, de csak amolyan tessék-lássék módon. Az üzleti életben óvatosan bánj az új lehetőségekkel! Járd ezeket körbe többször is!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nehezen tudod mozgósítani a saját erőforrásaidat. Reggelente úgy érezheted, hogy teli vagy energiával, azonban mégsem haladsz úgy a feladatokkal, ahogyan szeretnél. Megtörténhet, hogy igazi káoszt alakítasz ki magad körül, s ennek bizony kapkodás lesz a vége! Az üzleti élet során fontos lenne, hogy megtanuld, kezelni a hangulataidat. Üzletfeleid úgy érezhetik, hogy nem szívesen dolgozol velük együtt, ez hátráltathatja a megállapodást.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Általában pontosan és célirányosan kommunikálsz a munkatársakkal és az üzletfelekkel is. Tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz mondani, világos és lényegre törő a beszédstílusod. A napokban azonban talán még te magad sem érted, hogy mire szeretnél kilyukadni, annyira eltérsz a tárgytól, hogy a többiek nehezen hámozzák ki a mondandód lényegét. Nem is vitás, hogy ez egyáltalán nem kedvez a közös, hatékony munkának.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon erőteljesen foglalkoztat a gondolat, hogy miként kereshetnél több pénzt. A fizetési igényed jóval nagyobb lehet, mint amennyi pénzt sikerül megkeresned. A napokban kaphatsz is néhány jónak tűnő ajánlatot, azonban érdemes megnézned, hogy mi a trükk ezekben az ajánlatokban. Ha most váltanál munkahelyet, akkor alaposan olvasd el a munkaszerződésedet. Az üzlet világában is érdemes körültekintőbben kezelned a papírmunkát.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Nagyon kommunikatív hangulatban vagy, sokkal inkább hajlasz arra, hogy egy kicsit elmélyítsd a kapcsolatot a munkatársaiddal. Máskor lehetnek olyan időszakok az életedben, amikor a legjobban az önálló munkát szereted, egyedül dolgoznál. Most talán még arra is hajlandó lehetsz, hogy együtt kávézgass, beszélgess a többiekkel, sokkal inkább megtalálhatod a helyedet a közösségben. Az üzleti életben ügyelj arra, hogy célirányosan, összeszedetten tárgyalj!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Mindig nagyon fontos számodra, hogy lelkesedést érezz a munkád iránt, hiszen kizárólag ekkor tudsz hatékonyan dolgozni. Ha már közömbössé váltál, akkor csak úgy félgőzzel végzed el a feladataidat, nem sok köszönet van a munkádban. Ez a hét remek alkalmat jelent arra, hogy végiggondold, mennyire érdekel még a munkád. Az üzleti életben fontos lehet, hogy jó hangulatot teremts a tárgyalásokon, de túlságosan azért ne vedd barátira a hangnemet!

Bak (december 22. - január 20.)
Sokat követelsz önmagadtól a munkahelyeden, és igaz lehet rád, hogy kizárólag a feladataid érdekelnek. Nem vagy fogékony a közösségi életre sem, nem engeded túlságosan közel magadhoz a munkatársakat. Arra azért ügyelj, hogy a viselkedésed ne tűnjön túlságosan morcosnak. Főleg akkor érdemes kedvesebben bánnod a munkatársakkal, ha segítséget kérnek tőled. Az üzleti életben most sikereket érhetsz el, igaz, hogy sok energia-befektetéssel.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Sokat vársz el önmagadtól a munkahelyeden, és igaz lehet, hogy - nagyon lelkesen - százhúsz százalékot szeretnél letenni az asztalra. Ennek eredményeképpen nagyon gyorsan dolgozol, ám közben könnyen előfordulhat, hogy kapkodni kezdesz. Valódi fejetlenség lehet az eredmény, tehát próbálj meg egy kicsit lassabban, átgondoltabban tevékenykedni. A tárgyalások során a partnerednek is engedd meg, hogy szóhoz juthasson.

Halak (február 20. - március 20.)
Általában nagyon igényled, hogy a felettesed útmutatással lásson el, és az utasítások ellen nagyon ritkán lázadozol. Most azonban könnyen meglátod a hibát főnököd elgondolásaiban, sőt, megtörténhet, hogy nyíltan is rámutatsz arra, hogy mi az, amit nem helyeselsz. Ügyelj arra, hogy a stílusod diplomatikus és kedves maradjon, hiszen nem sok hasznát látnád, ha összevesznél a főnököddel.