Heti horoszkóp november 19-től 25-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon sikeresen kezeled a munkahelyi kapcsolataidat, igaz lehet, hogy hatékonyan tudsz együttműködni munkatársaiddal és feletteseddel is. A magánéletedben jellemző lehet, hogy meghitt és csendes napokat élhetsz meg családtagjaiddal, talán egy kis lazítás is belefér az életetekbe. Szenteld a következő napokat a pihenésnek!

Bika (április 21. - május 20.)
Nagy energiákkal hajtasz az előrelépésért, ennek eredménye is lehet a napokban. Felettesed kifejezetten értékeli a munkabírásodat. A magánéletedben igaz lehet, hogy nagyon felpezsdül az életed. Sorra keresnek meg a régi barátok, felmerülhet, hogy egy igazán nagy bulit kellene csapnotok. Rájöhetsz, hogy hiányzott már a közös időtöltés.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Eredményes heted lehet - a jövedelmed szempontjából is. Jól dolgozol, és ezt honorálják is. A magánéletedben igaz lehet, hogy kevesebb időd és energiád jut családtagjaidra, talán észre sem veszed, hogy mennyire elhanyagolod őket. Fontos lenne, hogy egy kicsit jobban odafigyelj a családi kapcsolataidra, így megőrizheted a harmóniát.

Rák (június 22. - július 22.)
Óriási alkalmazkodóképességgel rendelkezel, ez különösen a munkahelyeden válik majd előnyödre. Elképzelhető, hogy új területen is kipróbálhatod az ügyességedet. A magánéletedben jellemző lehet, hogy játékos és önfeledt hangulatba kerülsz, ami nagyon tetszik kedvesednek, de kihasználhatod akkor is, amikor a gyermekeiddel foglalkozol.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nyitott vagy munkatársaid problémáira, és ez nagyon rokonszenvessé tehet a munkahelyeden. A magánéletedben igaz lehet, hogy indulatosabbá válsz, megpróbálsz uralkodni családtagjaid felett. Talán a véleményednek is sokkal kifejezőbben adsz hangot. Ügyelj arra, hogy ok nélkül ne emeld fel a hangodat, mert akkor elkerülhetetlen a veszekedés.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon nyitottan kommunikálsz a munkatársaiddal és a feletteseiddel, ez segít abban, hogy mindig naprakészen kezelhesd a feladataidat. A magánéletedben sok teendő és munka szakadhat a nyakadba. Hogy miként érzed magad a hétköznapokban, múlhat azon is, hogy családtagjaidtól elegendő segítséget kapsz-e. Ám még akkor is feszültebb leszel a megszokottnál, ha nem hagynak magadra.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Munkahelyi életed sokkal eredményesebbé válhat, lassanként a munkád pénzügyi gyümölcseit is leszüretelheted. A magánéletedben igaz lehet, hogy a kapcsolataiddal kell sokkal többet foglalkoznod. A barátaid akár hasznot is hozhatnak neked, hiszen jó üzleti tippeket kaphatsz tőlük. Nem is beszélve arról, hogy remek beszélgetésekre nyílhat alkalmad.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Több konfliktushelyzetben is lehet részed a napokban, hiszen még a szokásosnál is makacsabban viselkedsz a munkahelyeden. A magánéletedben több szabadságra tartasz igényt, de ezt megosztanád családtagjaiddal is. A legszívesebben kivennél néhány napot, és elutaznál egy kisebb kirándulásra. Olyan helyre menjetek, ahol maximális nyugalomban lehet részetek!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon ötletesen kezeled a feladataidat, ennek köszönhetően gyorsan és könnyen elkészülsz a munkáiddal. A magánéletedben igaz lehet, hogy nagyon vágysz a szerelemre, ezért párkapcsolatod központi helyre kerülhet az életedben. Ha már nagyon unalmasnak találod az életedet, akkor egy új kaland pezsdítheti fel a hétköznapjaidat.

Bak (december 22. - január 20.)
Sokkal türelmetlenebbül viszonyulsz a monoton munkákhoz. Ha főleg ilyen teendőid vannak, akkor nagyon feszültté válhatsz a nap végére. A magánéletedben rendkívül fontossá válik párkapcsolatod, hiszen rengeteg szenvedély munkál benned. Ha nem lehet részed romantikus napokban és szerelmes éjszakákban, akkor ingerültté, veszekedőssé válsz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Nem könnyen fogadod el az irányítást, ha mégis rákényszerülsz, akkor nagyon feszültté tesz, hogy alkalmazkodj felettesed utasításaihoz. A magánéletedben jellemző lesz rád a szerelmes hangulat, sokkal nagyobb igényed lehet arra, hogy kedveseddel lehess. A kapcsolat érzelmi hátterére is nagy szükséged lehet, fontos számodra szerelmed odafigyelése.

Halak (február 20. - március 20.)
Nem nagyon megy a csapatmunka, igaz lehet rád, hogy morcosabb hangulatban leszel a munkahelyeden. A magánéletedben nagyon ragaszkodóvá válsz, különösen a párkapcsolatod válik fontossá. Szerencse, hogy ragaszkodásod ellenére nem válsz féltékennyé, sőt, viszonylag nagy szabadságot adsz kedvesednek. Megerősödhet közöttetek a bizalmi légkör.