Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A mai napon a Hold a Halak csillagjegyben halad, kvadrátban áll a Jupiter bolygóval. Nehezen változtatunk az álláspontunkon, és ez lehet az oka annak, ha konfliktushelyzetbe keveredünk.
Vágólapra másolva!

A mai napon a Hold a Halak csillagjegyben halad. Egészségünk szempontjából a lábunk lehet érzékenyebb, tehát egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cipőt viselünk. Ha kényelmetlen vagy szoros a lábbelink, akkor az egész napunk rossz hangulatban telhet el. Megtehetjük viszont, hogy elmegyünk talpmasszázsra, ez egész szervezetünknek jót tehet.

Ma sokkal érzékenyebb, sőt álmodozó hangulatban lehetünk, aki hajlamos a nosztalgikus érzelmekre, megtapasztalhatja ezeket. Vegyünk elő régi fényképeket, és használjuk ki a nap hangulatát az emlékezésre. Ha vannak olyan idősebb hozzátartozóink, akikkel régen beszéltünk, akkor a mai nap remek alkalmat kínál arra, hogy felhívjuk vagy meglátogassuk őket.

A Hold kvadrátban áll a Jupiter bolygóval. Azt szeretnénk, hogy mindenképpen igazunk legyen, még akkor is, ha történetesen teljes mértékben nyilvánvaló, hogy változtatnunk kellene az álláspontunkon. Ezt ma nagyon nehezen tudjuk megtenni, és ez lehet az oka annak, ha konfliktushelyzetbe keveredünk.