Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Bak csillagjegyben jár, nehéz fényszögben áll a Vénusz bolygóval. Nagyon fáradtnak és nyugtalannak érezhetjük magunkat.
Vágólapra másolva!

Ma délutánig a Hold még a Bak csillagjegyben halad. Lassabban haladunk az otthoni munkákkal, pedig nagyon szeretnénk a végére érni a teendőknek. Nem előnyös, ha kierőszakoljuk magunkból a hatékonyságot, hiszen ettől még rosszabbul érezhetjük magunkat.

Ma sokkal nehézkesebbnek érezzük magunkat, nincs kedvünk ahhoz, hogy mozogjunk. Pihenésre vágyunk, és jól tesszük, ha meg is adjuk magunknak az alkalmat a lazításra. Alkalmazzunk például bőrtápláló kozmetikai maszkokat, amelyek sokkal inkább hatnak a mai napon. Így legalább lesz fél óránk a pihenésre!

Este a Hold nehéz fényszögben áll a Vénusszal. Nem nagyon tudunk ráhangolódni semmire, aminek máskor örülünk. Nem élvezzük a társaságot sem, a legszívesebben csak lefeküdnénk aludni, és jól kipihennénk magunkat. Szélsőséges esetben úgy érezzük, hogy fáradtak vagyunk, de még elaludni sem könnyen tudunk, hiszen nyugtalan érzéseink lehetnek!